Nieuws

Coronavirus update

Update 31 maart 2020, 21.00 uur: Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Vandaag heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor het onderwijs. In dit bericht informeer ik u hier kort over. De scholen blijven langer dicht. Vooralsnog in ieder geval tot en met… Read more »

Lees verder

Onderwijs op afstand op het Trinitas College

Er wordt op het Trinitas College keihard gewerkt om het thuisonderwijs zo goed mogelijk georganiseerd te krijgen. De Volkskrant was gisteren bij het Han Fortmann op school en bij een van de leerlingen thuis. Vandaag is er een leuke reportage gepubliceerd. Om de reportage te kunnen lezen, klik op de link LEES VERDER -> of… Read more »

Lees verder

De ontdekkende leerweg

Afsluiting van verschillende thema’s. Het thema AziĆ« werd afgesloten met een wiskunde opdracht. De kennis over de inhoudsmaten werd toegepast in het koken van Aziatische gerechten. Leuke samenwerking met de 4e jaars leerlingen!Groeit tuinkers beter als het de hele dag muziek hoort en kan een bruine boon groeien met siroop als voedingsmiddel? Deze experimenten werden… Read more »

Lees verder

Aanmeldingsavonden 2 en 3 maart

We zijn geopend van 19.00 tot 20.30 uur. Wil jij je aanmelden bij ons op school? Dit kan digitaal, of je vult maandag of dinsdag op school het inschrijfformulier in. Als je kiest voor digitaal aanmelden moet je, samen met je ouders, nog wel even langs komen om het formulier te ondertekenen. Neem altijd je… Read more »

Lees verder

Open Huis 11 en 12 februari

Open huis op Johannes Bosco. Een gezellige middag en avond. Wil jij ook nog komen kijken? Dat kan vanavond, woensdag 12 februari staan onze deuren open van 16.00 tot 20.30 uur.

Lees verder