Nieuws

Johannes Bosco

Kennismaking groep 8

21 januari 2022

Ruimte voor kennismakingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8. De nieuwe richtlijnen, zoals deze gisteren 20 januari door de rijksoverheid zijn bekendgemaakt, geven aan dat kennismakingsactiviteiten op scholen voor voortgezet onderwijs voor leerlingen uit groep 8 onder voorwaarden ook fysiek op school mogen plaatsvinden. Hier zijn we erg blij mee. We vinden het fijn dat groep 8… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Trinitas College en Regius College samen bestuurlijk verder als de Pontis Onderwijsgroep

22 december 2021

Het Trinitas College en het Regius College gaan per 1 januari 2022 bestuurlijk fuseren. Door de krachten te bundelen kunnen beide scholen nog beter hun gedeelde ambities ten aanzien van onderwijskwaliteit, de breedte van het onderwijsaanbod, de kwaliteit van de ondersteunende diensten en aantrekkelijk werkgeverschap realiseren, ook in deze tijden van een groeiend lerarentekort en… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Ontdekkend leren over politiek

15 november 2021

Op vrijdag 12 november bracht landelijk 2e kamer politicus Rob Jetten samen met Milo Poland, een lokale jonge politicus, een bezoek aan Johannes Bosco om te vertellen over de politiek. Het bezoek viel gelijk met de afronding van het thema ‘democratie’ bij de ontdekkende leerweg. Op het gloednieuwe leerplein van de ontdekkende leerweg op Johannes… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Opening pannaveld

30 oktober 2021

Woensdagmiddag 27 oktober werd ons pannaveldje officieel geopend! Dit veldje mag door alle leerlingen worden gebruikt in tussenuren, na school, voor school… wanneer je maar zin hebt om een balletje te trappen (of gooien). Ook gebruiken we het veld voor activiteiten in kader van JB-actief in de namiddag.  Het veldje werd geopend door de wethouder Onderwijs… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Cambridge Engels

12 oktober 2021

Het Trinitas College, locatie Johannes Bosco wil graag haar leerlingen uitdagen en hun talenten ontwikkelen. We bieden onze leerlingen van alle leerjaren de mogelijkheid om nog grondiger kennis te maken met wereldtaal nummer één: Engels. Een goed niveau Engels is een vereiste binnen het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Cambridge English Qualifications zijn toegespitste examens,… Read more »

Lees verder