Nieuws

Werkweek TL4 Muziekgroep

Tijdens de werkweek is de muziek groep van mijnheer Kat de studio’s ingedoken om een prachtige song op te nemen. Nieuwsgierig naar het resultaat?

Lees verder

Heerhugowaard On Stage

VMBO On Stage Dinsdag 5 november was de eerste editie van Heerhugowaard On Stage, het beroepenfeest. 476 leerlingen uit 3 vmbo van het Johannes Bosco, Huygens, Clusius en Focus bezochten het beroepenfeest. Hier stonden 169 beroepsbeoefenaren klaar om de leerlingen onder luid applaus te verwelkomen en met de leerlingen in gesprek te gaan. Er werd… Read more »

Lees verder

Webinar: “Hoezo teveel?

Op woensdag 7 november organiseert Brijder Jeugd Preventie een webinar voor familie en naasten. Het webinar vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur en is gratis te volgen op computer, tablet of telefoon. Op het moment dat iemand een verslavingsprobleem heeft, dan kan dit ook voor de naasten problematisch zijn. Vragen als: Wat kan… Read more »

Lees verder

Ontdekkende leerweg

Buiten leren De leerlingen van de ontdekkende leerweg gaan vrijdag 8 november een bezoek brengen aan Corpus ‘reis door de mens’. Deze buiten-leer-activiteit past heel goed bij het thema ‘De mens’.