Nieuws

Johannes Bosco

Cambridge Engels

12 oktober 2021

Het Trinitas College, locatie Johannes Bosco wil graag haar leerlingen uitdagen en hun talenten ontwikkelen. We bieden onze leerlingen van alle leerjaren de mogelijkheid om nog grondiger kennis te maken met wereldtaal nummer één: Engels. Een goed niveau Engels is een vereiste binnen het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Cambridge English Qualifications zijn toegespitste examens,… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Samen werken aan een veilige school

12 oktober 2021

Onlangs hebben alle middelbare scholen in Heerhugowaard/Langedijk samen met gemeente, politie en bureau Halt een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hierin wordt aangegeven dat elke school op dezelfde wijze handelt op het gebied van veiligheid en dat we, wanneer nodig, elkaar weten te vinden. Deze samenwerking komt niet voor uit onveiligheid, het Trinitas College is een veilige school!… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Ontdekkende leerweg; nieuw leerplein

28 september 2021

Vanaf dit schooljaar worden lessen voor de leerlingen van de ontdekkende leerweg gegeven op een prachtig nieuw ingericht leerplein, dat past bij de onderwijsvisie van de OL. Een deel van de dag werken we zelfstandig of in kleine groepen op het leerplein: heel geconcen­treerd in de stilteruimte, lekker aan tafel bij het raam of samenwerkend… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Brugklaskamp

13 september 2021

Van 13 t/m 21 september gaan alle brugklas groepen op kamp. Op de fiets naar kampeerboerderij Broekakkers in Egmond-binnen. Leuke dingen met elkaar ondernemen en een nachtje slapen. De leerlingen en docenten hebben er weer zin in. Veel plezier!

Lees verder
Johannes Bosco

D&P introductieperiode

13 september 2021

D&P heeft de introductieperiode achter de rug. Leerjaar 3 is op woensdag naar het voorbeeld van Tom Krooshof, wil je mijn voorwerp ruilen, op pad gegaan met een vliegenmepper. Dit jaar konden we gelukkig geen complete bankstellen in ontvangst nemen, maar bleef de opbrengst erg overzichtelijk. Vervolgens gingen de leerlingen in groepjes aan de slag… Read more »

Lees verder