Nieuws

Johannes Bosco

Rob Lieshout

Bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze collega Rob Lieshout. Rob is 40 jaar in dienst geweest van het Trinitas College. Na een start op het Han Fortmann College is hij jarenlang als muziekdocent werkzaam geweest op de Don Bosco mavo en na de fusie op de Johannes Bosco. Op ‘JB’ was… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Coronavirus update

Update 13 augustus 2020: Uiterlijk vrijdag 14 augustus ontvangen ouders en leerlingen nadere informatie over de start van het schooljaar op Johannes Bosco. De laatste versie van het protocol ‘Trinitas College volledige opening van de scholen’ is terug te vinden op de pagina https://trinitascollege.nl/schooldocumenten/. Update 21 april 2020, 19.30 uur: Het kabinet heeft zojuist in… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Universe wint De Grote Prijs!

Tot groot plezier heeft De Grote Prijs toch nog plaats kunnen vinden. Op 3 en 4 juli hebben onze leerlingen in twee voorstellingen in theater Cool kunnen optreden voor een klein publiek in de zaal en via een live stream bij groter publiek thuis. Na vrijdag al de publieksprijs op de ‘Bot Waarderingsfonds Première-avond’ gewonnen… Read more »

Lees verder