Nieuws

29 augustus 2019
Johannes Bosco

Zomervakantie

7 juli 2021

Wij wensen iedereen een hele prettige vakantie!De eerste schooldag is dinsdag 24 augustus. In de voorlaatste week van de vakantie krijgt u via een mailing nog bericht over het tijdstip.Voor vragen is de school telefonisch weer bereikbaar vanaf dinsdag 17 augustus.

Lees verder
Johannes Bosco

Diploma uitreiking drive thru

5 juli 2021

Eindelijk je diploma gehaald, en dan moet je het nog ophalen. Alles werd voor de leerlingen uit de kast gehaald, een swingend ontvangstcomit√©, een glaasje bubbels, applaudisserende collega’s en familieleden. De rode lopers zijn uitgerold en dan is het moment daar het tekenen van jouw diploma! Onder begeleiding van een swingende beat en na uitreiking… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Grote Prijs 2021

5 juli 2021

We zijn blij dat we op de valreep van het schooljaar toch een Grote Prijs hebben kunnen organiseren! Nadat de versoepelingen bekend zijn gemaakt is er door het productieteam en de leerlingen heel hard gewerkt om twee uitvoeringen, op 2 en 3 juli mogelijk te maken. Op deze avonden werden er dan ook, met een… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Geslaagd juli 2021. Van harte gefeliciteerd!

2 juli 2021

Trinitas College locatie Johannes Bosco Geslaagden 2e tijdvak Beroepsgerichte Leerweg Tino Engelkes BROEK OP LANGEDIJK d4k2 Romy Schouten HEERHUGOWAARD z4k2 Geslaagd 3e tijdvak Beroepsgerichte Leerweg Fleur Papi HEERHUGOWAARD z4k2 Geslaagden Theoretische Leerweg tweede tijdvak 2021 Lisa Feenstra HEERHUGOWAARD tl4a Tiara Doggen HEERHUGOWAARD tl4a Rosanne van der Bijl OTERLEEK tl4a Georgio Jozefzoon HEERHUGOWAARD tl4a Thijmen Oosterhuis… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Examen 2021

20 mei 2021

De kop is eraf!De eerste examens zijn gemaakt. De TL leerlingen hebben Nederlands, wiskunde, aardrijkskunde en Frans achter de rug. Bij de BL werden alle examen gemaakt op de computer. Zij hebben Nederlands en biologie afgerond. Succes verder met jullie examens!

Lees verder