Nieuws

Uiterlijke Verzorging

De 4e jaars leerlingen van de opleiding kennismaken met uiterlijke verzorging werden getoetst om zo de opleiding af te sluiten. Er werden personeels- en familieleden gevraagd om model te zitten zodat de docent een oordeel kon geven over de vaardigheden van de leerlingen.

Lees verder

Fijne Feestdagen

Foute kerst truien dag op JB! Fijne feestdagen namens alle leerlingen en collega’s van Johannes Bosco.

Lees verder

Actie voor Ecadem

Na een inspirerende presentatie van Angelique van activiteitencentrum de Bongelaar over begeleiding van gehandicapten, werd er kort gesproken over haar plannen voor Ecadem in Istanbul. Ecadem is een centrum voor geestelijk en lichamelijk beperkte jongeren. Omdat er weinig geld is voor structurele zorg zijn zij geheel afhankelijk van giften.De leerlingen van de 4e klas zorg… Read more »

Lees verder

Voorstelling Like

Voor alle brugklas leerlingen werd door de toneelgroep Playback de voorstelling Like gespeeld. In deze voorstelling zien de leerlingen hoe er gepest wordt op Social Media en wat dit met je doet.

Lees verder

Koken met senioren

Koken doen we samen! Leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn hebben samen met Waardse senioren gekookt. Het geheel Turkse menu werd eerst samen klaar gemaakt en daarna gezamenlijk opgegeten. Een gezellige en leerzame ochtend.

Lees verder