Nieuws

Johannes Bosco

Prijsuitreiking Puzzel mee met JB in 3D

Op een zonnige woensdagmiddag hebben de drie prijswinnaars hun prijs, een Eastpack rugtas, in ontvangst genomen. Na een drankje en een kleine versnapering werden de prijzen uitgereikt door mijnheer de Vries. Na een rondleiding door de school vertrokken de prijswinnaars en hun begeleiders weer richting huis. Wij mogen alle prijswinnaars volgend jaar als brugklasser begroeten!

Johannes Bosco

Sterk Techniekonderwijs (STO) op JB

Dankzij een financiĆ«le injectie via het project Sterk Techniekonderwijs (STO) kon er een hololens 2 en een nieuwe guillotineschaar worden aangeschaft. De techniekafdeling is het afgelopen jaar helemaal verbouwd. Het is een inspirerende leeromgeving geworden. De ambachtelijke vakken en de vakken met hypermoderne snufjes komen hier mooi bij elkaar. Door deze ontwikkelingen hoopt het JB… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Niet omgaan met verschillen, maar uitgaan van verschillen!

Het onderwijs op afstand is voor bijna alle leerlingen in Nederland minder fijn dan gewoon op school leren, met vriendjes en vriendinnetjes om je heen en de juf of meester binnen handbereik. Dat merken we ook op JB met onze eigen leerlingen. Toch denken wij dat het steeds maar weer benadrukken van mogelijke achterstanden voor… Read more »

Lees verder