Groep 8

Dag basisschool, hallo brugklas… Spannend hè, voor het eerst naar de middelbare school! Een groot gebouw, een zware rugzak en een vol lesrooster. Maar je zult merken dat je je bij ons op school snel op je gemak voelt. Je weet al gauw de weg te vinden en die tas wordt minder zwaar door het gebruiken van je kluisje. Voor je het weet, voel je je helemaal thuis!

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE BELANGRIJKE DATA!

Wilt u op de hoogte blijven en ook andere groep 8-informatie van Han Fortmann ontvangen, laat dan hier uw e-mailadres achter of download onze ‘open dag’-app, zie afbeelding hieronder.

HF_01

Waarom het Han Fortmann?

Je middelbare schooltijd is een superbelangrijke periode. Je legt de basis voor je toekomst en met een beetje geluk maak je er vrienden voor het leven. Op het Han Fortmann zorgen wij ervoor dat jij dat waar kunt maken.

 

Lees verder
HF_44 aangepast

Wat kun je kiezen met jouw advies?

Je hebt een tl/havo-, havo- of/en vwo-advies? Dan is Han Fortmann jouw school.

Lees verder
HF_41

Dit staat je te wachten in de brugklas

Dat op de middelbare school alles anders wordt, weet je natuurlijk allang. En dat is best spannend. Daarom is het fijn als je nu alvast weet wat je op het Han Fortmann te wachten staat.

Lees verder
HF_50 let op niet op social media

Werken met een eigen notebook

De digitale wereld gaat niet aan onze school voorbij. Steeds meer leerstof en lesmethodes worden digitaal aangeboden. Daarnaast wordt ook de elektronische leeromgeving (ELO) op onze school steeds intensiever binnen het leerproces ingezet.

 

Lees verder
HF_38 let op niet op social media

Dit doen wij voor jou

Je thuis voelen op je nieuwe school, dat vinden wij superbelangrijk. Wanneer je voor het eerst bij ons op binnenkomt, doen we er alles aan om je een vertrouwd gevoel te geven. Onze school is een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen. Aan het begin van het brugklasjaar zie je je mentor naast de door hem gegeven vaklessen, ook nog eens twee keer per week.

Lees verder
HF_29

Kom je bij ons op school?

Het is zover, je hebt je keuze gemaakt.
We hopen natuurlijk dat je naar het Han Fortmann komt. Als dat zo is, dan zien we je graag op één van de aanmeldavonden op het Han Fortmann.

Lees verder
HF_27

Filmpjes kijken?

Klik op ‘Lees verder’ voor filmpjes over de brugklas, tweetalig onderwijs en gymnasium. Kijk je mee?

Lees verder