Groep 8

Dag basisschool, hallo brugklas… Spannend hè, voor het eerst naar de middelbare school! Een groot gebouw, een zware rugzak en een vol lesrooster. Maar je zult merken dat je je bij ons op school snel thuis voelt. Je weet al snel de weg te vinden en die tas wordt minder zwaar door het gebruiken van je kluisje. Voor je het weet wandel je fluitend van les naar les.

foto 4 muziek jongens

Waarom Han Fortmann?

Je middelbare schooltijd is een superbelangrijke periode. Je legt de basis voor je toekomst en met een beetje geluk maak je er vrienden voor het leven. Op Han Fortmann zorgen wij ervoor dat jij dat waar kunt maken.

 

Lees verder
foto 2 fietsenstalling meisjes

Wat kun je kiezen met een havo/vwo advies?

Je hebt een havo- of en vwo-advies! Kies je voor het Trinitas College dan is de locatie Han Fortmann de komende jaren jouw school. Heb je een vmbo-advies gekregen, dan krijg je les op de locatie Johannes Bosco.

Lees verder
foto 3 gymnasium meisjes notebooks

Dit staat je te wachten in de brugklas

Dat op de middelbare school alles anders wordt, weet je natuurlijk allang. En dat is best spannend. Daarom is het fijn als je nu alvast weet wat je op het Trinitas College te wachten staat.

Lees verder
foto 1 AK leerlingen met docent

Dit doen wij voor jou

Je thuis voelen op je nieuwe school, dat vinden wij superbelangrijk. Wanneer je voor het eerst bij ons op binnenkomt, doen we er alles aan om je een vertrouwd gevoel te geven. Onze school is een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen. Aan het begin van het brugklasjaar zie je je mentor naast de door hem gegeven vaklessen, ook nog eens twee keer per week.

Lees verder
foto 4 buiten groepje jongens

Kom je bij ons op school?

Het is zover, je hebt je keuze gemaakt.
We hopen natuurlijk dat je naar Han Fortmann komt. Als dat zo is, dan zien we je graag op één van de aanmeldingsavonden op Han Fortmann.

Lees verder
foto 5 tekenen

Filmpjes kijken?

Klik op ‘Lees verder’ voor filmpjes over de brugklas, tweetalig onderwijs, de ONS-klas en gymnasium. Kijk je mee?

Lees verder