Groep 8

Dag basisschool, hallo brugklas… Spannend hè, voor het eerst naar de middelbare school! Groot gebouw, zware rugzak en een lesrooster met veel verschillende vakken. Maar je zult merken dat je je bij ons op school snel thuis voelt. Voor je het weet wandel je fluitend van les naar les.

Door de coronasituatie is alles anders dan anders. Toch moet jij een keuze maken naar welke middelbare school je volgend jaar gaat. Het maken van een definitieve schoolkeuze komt dichterbij. De basisscholen hebben de definitieve adviezen gegeven en met jou besproken . Nu is het aan jou om samen met je ouders de juiste school- en brugklaskeuze te maken. Je kunt je tot 5 maart a.s. bij ons aanmelden.

Ik zet voor jou onze keuzemogelijkheden nog even op een rijtje.
Bij ons op Johannes Bosco kun je kiezen uit 3 tweejarige brugklassen:

– De mavo-Xtra, voor als je een  tl/ha-, tl- of kb/tl -advies hebt
– De ontdekkende leerweg, voor als je een tl/ha, tl, kb/tl, kb, bb/kb of bb hebt
– De beroepsgerichte leerwegen, voor als je een kb-, bb/kb- of bb-advies hebt

  1. Heb jij nog vragen?
    Misschien is voor jouw alles over Johannes Bosco duidelijk. Maar het kan ook zijn dat je nog met vragen in je hoofd zit. Je kunt deze direct aan ons stellen door dit vragenformulier in te vullen.  
  2. Persoonlijk contact:
    Het kan ook zijn dat u als ouders nog vragen hebt over het onderwijs op Johannes Bosco of gewoon even wil overleggen over de persoonlijke situatie van uw kind. U kunt dan via het invullen van dit contactformulier een persoonlijke afspraak maken. We nemen dan binnenkort contact met u op.
  3. Via app en website:
    Houd de ‘open huis-app’ of de ‘groep 8-pagina’ op de website regelmatig in de gaten. Hier tref je steeds de laatste informatie aan. Mocht je de app nog niet hebben gedownload, lees dan hieronder verder hoe je dit kunt doen.

Aanmelden schooljaar 21-22
Misschien heb je lang getwijfeld over welke school voor jou het beste is, of misschien wist jij het al heel snel! Als je je definitieve keuze gemaakt hebt kun je je hier digitaal aanmelden voor Johannes Bosco
Je bent van harte welkom!

Puzzeltoer:
De puzzeltoer door ons gebouw blijkt een groot succes! Veel kinderen hebben de toer ‘gelopen’ en de filmpjes bekeken. We hebben goed nieuws. De puzzeltoer is ook in de voorjaarvakantie nog gewoon open. Zo kun je toch een goed beeld van onze school krijgen. De slagzin kun je niet meer inleveren. Deze week hebben we onder de goede inzendingen 3 Eastpack rugtassen verloot. De winnaars hebben bericht gekregen.

Zet ze in je agenda

Belangrijke data

01
03

Aanmeldavonden

maandag 1 maart 2021
19:00 - 20:30 uur

Lees verder
02
03

Aanmeldavonden

dinsdag 2 maart 2021
19:00 - 20:30 uur

Lees verder