Sterk Technisch Onderwijs

Techniekpact Noord-Kennemerland:

Vanaf september 2018 wordt er veel extra geïnvesteerd in techniekonderwijs op het vmbo. In 2018 en 2019 is er geld beschikbaar voor vmbo-scholen waarmee ze kunnen investeren in bijvoorbeeld machines, materialen en mensen. Van 2020 – 2023 worden de middelen ingezet voor de uitvoering van regionale plannen van vmbo-scholen, mbo-instellingen, het bedrijfsleven en regionale overheid. De doelstelling is werken aan een duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk technisch onderwijs.

Sterk techniekonderwijs op het Johannes Bosco:
Onze school staat bekend om haar grote techniekafdeling, met behulp van het STO hebben wij in 2020 het hele plein kunnen verbouwen waardoor wij van de bestaande afdelingen een meer inspirerende leeromgeving hebben gecreëerd
.

Voor de Basisscholen:
Wij zijn trots op onze prachtige technische leeromgeving en willen dit graag met jullie delen! Zo kunnen wij -nog meer dan nu- jongeren enthousiast maken voor techniek. Jullie leerlingen zijn tenslotte de techneuten van de toekomst!

Sterk Technisch Onderwijs op Johannes Bosco

Zo maak je van techniek een feestje!

Benieuwd naar onze keuzes? Er is heel veel mogelijk. Op de basisscholen zijn waaiers uitgedeeld waarin alle workshops in Noord-Kennemerland zijn beschreven. Hieronder tref je alle workshops van Johannes Bosco aan.
Lijkt het je leuk om met je hele klas bij ons langs te komen? Vul het contact formulier onderaan deze pagina in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

STO Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.