Ons extra aanbod

Als je nog meer wilt leren
Je wilt op school het beste uit jezelf halen. Komt er een mooie kans voorbij, dan grijp je die graag met beide handen aan. Op Han Fortmann krijg je volop kansen. Hier komen ze!

HF_46

Op Han Fortmann kun je extra talencursussen volgen. Als je slaagt, levert dat je een internationaal erkend diploma op. Handig, als je gaat studeren of misschien wel in het buitenland gaat werken. De volgende certificaten kun je halen:

Cambridge Advanced English:
hiermee bereid je je extra goed voor op een Engelstalige hbo- of universitaire opleiding.
DELF scolaire:
met dit certificaat kun je wereldwijd aantonen in welke mate jij de Franse taal beheerst.
Goethe Zertifikat:
de meest gesproken moedertaal in de EU is Duits. Bovendien is het een belangrijke taal in de internationale handel. Met het Goethe Zertifikat kun je overal ter wereld aantonen op welk niveau jij de Duitse taal beheerst.

Lees verder
HF_39

Ruim aanbod in keuzevakken
Je doet bij ons op school eindexamen in de vakken van jouw profiel én in een of meerdere keuzevakken. Muziek, tekenen of handvaardigheid bijvoorbeeld. Maar ook Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM), maatschappijwetenschappen en informatica zijn keuzevakken waar je examen in kunt doen.

HF_10

School gaat je goed af, zo goed zelfs dat je cijfers uitmuntend zijn. Hoe mooi is het als je daar ook nog eens officiële erkenning voor krijgt? Als je voldoet aan de eisen, kun je in aanmerking komen voor het predicaat ‘cum laude’.

Lees verder
HF_35

Pre University College: het duurt nog even voor je je vwo-diploma op zak hebt, maar je kunt nu alvast plaatsnemen in de collegebanken. Op de Vrije Universiteit in Amsterdam, kun je universitaire masterclasses volgen. Leuk en interessant! En je raakt vast vertrouwd met de academische manier van lesgeven.

Lees verder