Nieuws

Han Fortmann

Ode aan het landschap

Het zijn oer-Hollandse tafereeltjes: de veertien kunstwerken die te bewonderen zijn op de site van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De makers zijn eindexamenleerlingen van vwo-6, die deze schilderijen maakten als onderdeel van het schoolexamen tekenen. De opdracht was het maken van werk geïnspireerd op het Hollandse (water)landschap. Aan dit schoolexamen zit ook een competitief element.… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Online Open Huis geslaagd!

Je eigen haargel maken, een openhartoperatie bijwonen, zelf online beats maken, een hanger van speksteen maken, een berg laten ontstaan: het kon allemaal afgelopen dinsdag tijdens het online Open Huis. De 250 basisschoolleerlingen die zich voor de online lesjes hadden ingeschreven, zullen zich niet verveeld hebben, want ze moesten ook vaak echt in actie komen.… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Het Han Fortmann is klaar voor het online Open Huis.

De tasjes voor het Open Huis van Han Fortmann zijn inmiddels allemaal bij de leerlingen thuisgebracht door docenten en medewerkers van de school. Vandaag heeft directeur Tjebbe Bosma de laatste tasjes persoonlijk bij de leerlingen thuis afgeleverd. Vanavond gaat het online Open Huis los. We hopen dat alle leerlingen er zin in hebben; wij zien… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

De Grote Prijs

De Grote Prijs is dé muzikale talentenpresentatie van de leerlingen van het Trinitas College. In bijna 30 jaar is de show uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse evenement in Theater Cool. Als school zijn wij ontzettend trots dat we De Grote Prijs hebben als evenement voor muzikale leerlingen! De Grote Prijs is altijd in maart, maar… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Terugblik online informatieavond voor ouders/verzorgers

Onze online ouderinformatieavond is achter de rug!Wij hopen dat alles technisch goed is overgekomen, maar realiseren ons ook dat tijdens deze avond lang niet alles gezegd kon worden over onze mooie school. Aan alle ouders die zich hadden aangemeld zal daarom een mail worden gestuurd met hierin wat highlights van de avond, antwoord op een… Read more »

Lees verder