Nieuws

Han Fortmann

TTO-MIDDAG

21 juni 2022

Afgelopen vrijdag, nog beduusd van de visitatie de dag ervóór, stond de tto-middag in het draaiboek. Alle tto-leerlingen van klas 1 t/m 4 kregen een heel aantrekkelijk programma voorgeschoteld, ingeleid door Inez(BSI)  die met haar laatste krachten de leerlingen indeelde voor de eerste ronde workshops met o.a. cricket, rugby, croquet, dans, darts en rap. Na… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Han Fortmann Senior TTO-school!

20 juni 2022

Na een strenge visitatie door het Nuffic afgelopen donderdag, mag het Han Fortmann zich Senior TTO-school noemen. Dit betekent dat het tweetalig onderwijs in de onder- en bovenbouw van het Han Fortmann aan de hoge kwaliteitsstandaard voldoet. Op 28 juni volgt de officiële uitreiking van het bijbehorende certificaat.We zijn enorm trots op alle collega’s die… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Geslaagd op 9 juni 2022. Van harte gefeliciteerd!

9 juni 2022

Wij feliciteren alle geslaagden!
Klik op ‘lees verder’ voor een overzicht van de geslaagde leerlingen.

Lees verder
Han Fortmann

Leerlingen 4 havo lopen stage

7 juni 2022

Van 23 t/m 25 mei heeft een 40-tal leerlingen uit havo4 stagegelopen. Het betreft hier een stage die gericht is op de vervolgstudie of toekomstig beroep. De stageplekken waren dit jaar zeer gevarieerd.

Lees verder
Han Fortmann

Eindexamenexpositie HF

1 juni 2022

Op vrijdag 20 mei werd de eindexamenexpositie geopend met werk van de leerlingen uit havo 5 en vwo 6 die tekenen of handvaardigheid als eindexamenvak hebben. De expositie werd feestelijk geopend; onder het genot van een hapje en een drankje bezochten de leerlingen met hun familie en vrienden de tentoonstelling.

Lees verder