Nieuws

Han Fortmann

Creatieve workshopdag

12 oktober 2021

Vrijdag 8 oktober was de organisatie CKV Fabriek de hele dag aanwezig op Han Fortmann om een serie creatieve workshops te verzorgen voor alle vierdeklassers. De leerlingen konden zich van te voren voor twee workshops inschrijven en hadden daarbij de keuze uit Beatbox, Breakdance, Capoeira, Light Painting, Lipdub, Stop Motion, Smartphone Fotografie en Streetbeats. De… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Samen werken aan een veilige school

7 oktober 2021

Onlangs hebben alle middelbare scholen in Heerhugowaard/Langedijk samen met gemeente, politie en bureau Halt een samenwerkingsovereenkomst ondertekend, waarin wij aangeven dat elke school op dezelfde wijze handelt op het gebied van veiligheid en dat we, wanneer nodig, elkaar weten te vinden. Deze samenwerking komt niet voort uit onveiligheid, want het Trinitas College is een veilige… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Op excursie naar Den Haag met VWO 5!

5 oktober 2021

Woensdag 29 september vond de traditionele excursie naar Den Haag plaats voor de leerlingen van VWO 5, die maatschappijwetenschappen als keuzevak in hun vakkenpakket hebben gekozen. Deze excursie sluit vooral goed aan bij de behandelde lesstof, aangezien de leerlingen over de politiek moeten leren voor zowel het komende proefwerk als voor hun eindexamen en ze… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Leerlingen TTO ruimen op tijdens World Clean-up Day

1 oktober 2021

Een TTO-opleiding volgen is méér dan alleen maar de Engelse taal zo goed mogelijk leren beheersen. Tweetalig onderwijs probeert ook de leerling een bredere visie op Europa en de globalisering te geven en zijn maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.  In het kader van het ontwikkelen van burgerschap organiseert onze school activiteiten, waarbij de leerlingen van het… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Voorstelling ”Alles Goed?” voor h4 en v4

1 oktober 2021

Afgelopen maandag en dinsdag hebben vijf klassen uit H4 en V4 de voorstelling “Alles Goed?” van theatergroep Play Back bijgewoond. De voorstelling gaat over mentaal welbevinden en wat je kan doen als je niet goed in je vel zit of je slecht voelt. Het was mooi om te zien hoe de acteurs in het nagesprek… Read more »

Lees verder