Nieuws

Han Fortmann

Mayke en Kacper een superteam in de Ken-Je-Klassieken Quiz!

29 januari 2023

Op zondag 29 januari deed een klein team van het Trinitas College, bestaande uit Mayke Gaakeer en Kacper Paraszczuk, mee aan de regionale voorronde van de Grote Ken-Je-Klassieken Quiz in het Allard Pierson in Amsterdam.

Lees verder
Han Fortmann

Reünie Han Fortmann

17 januari 2023

Voor alle oud-leerlingen en (oud)personeelsleden wordt er op zaterdag 14 oktober 2023 een reünie georganiseerd!

Lees verder
Han Fortmann

Excursie gymnasium 4

16 december 2022

Onze leerlingen van gymnasium 4 maakten op 15 december een leuk uitstapje naar Amsterdam. Zij bezochten daar het Paleis op de Dam, waar zij de overdadige decoratie van klassieke beelden, schilderijen en reliëfs met alle symboliek van goed stadsbestuur bewonderden. De gymnasiasten kregen een rondleiding over de Egyptische en Griekse afdeling van het Allard Pierson… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Paarse Vrijdag in teken van inclusiviteit

9 december 2022

Het zal niemand ontgaan zijn. Vandaag was het Paarse Vrijdag.  Veel leerlingen en docenten droegen een paars kledingstuk of accessoire om te laten zien dat ze solidair zijn met en begrip hebben voor lhbtq-leerlingen. Er werden paarse bandjes uitgedeeld en er stond een informatiestand waar leerlingen terecht konden met vragen op het gebied van onder… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Brugklasleerlingen tto waren ‘’little victorians’’

21 november 2022

Deze week waanden onze brugklassers van de tto-afdeling zich helemaal in de tijd van Charles Dickens, de beroemde 19e eeuwse schrijver.  Geschminkt als echt straatschoffies, lieten alle leerlingen samen met het Engelstalig theatergezelfschap Phileas Fogg  op dinsdag en woensdag een prachtige voorstelling zien aan hun ouders. Het was voor de leerlingen een mooie gelegenheid om… Read more »

Lees verder