Nieuws

Han Fortmann

Ruimte voor kennismakingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8.

21 januari 2022

De nieuwe richtlijnen, zoals deze gisteren 20 januari door de rijksoverheid zijn bekendgemaakt, geven aan dat kennismakingsactiviteiten op scholen voor voortgezet onderwijs voor leerlingen uit groep 8 onder voorwaarden ook fysiek op school mogen plaatsvinden. Hier zijn we erg blij mee. We vinden het fijn dat groep 8-leerlingen onder voorwaarden toch scholen mogen bezoeken en sfeer… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Trinitas College en Regius College samen bestuurlijk verder als de Pontis Onderwijsgroep

22 december 2021

Het Trinitas College en het Regius College gaan per 1 januari 2022 bestuurlijk fuseren. Door de krachten te bundelen kunnen beide scholen nog beter hun gedeelde ambities ten aanzien van onderwijskwaliteit, de breedte van het onderwijsaanbod, de kwaliteit van de ondersteunende diensten en aantrekkelijk werkgeverschap realiseren, ook in deze tijden van een groeiend lerarentekort en… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

De Kleine Prijs (vooraankondiging)

1 december 2021

DATA ONDER VOORBEHOUD I.V.M. CORONA

Lees verder
Han Fortmann

Excursie gymnasium 4 naar Amsterdam

30 november 2021

Op excursie in coronatijd? Ja, het kan! Gymnasium 4 toog op woensdag 24 november naar Amsterdam om het Paleis op de Dam en het Allard Pierson Museum te bezoeken. In het Paleis op de Dam, vol van Klassieke goden en mythen, volgden zij een audiotour en volbrachten een opdracht voor KCV, in het Allard Pierson… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Klassieke Olympiaden

25 november 2021

Afgelopen weken hebben onze leerlingen Latijn en Grieks uit gymnasium 5 en 6 tijdens de les deelgenomen aan de eerste ronde van de Klassieke Olympiaden, een wedstrijd voor de vakken Latijn en Grieks in Nederland en Vlaanderen. Vandaag kwam de uitslag binnen: vol trots kunnen wij melden dat Mayke Gaakeer uit gymnasium 5 ruimschoots door… Read more »

Lees verder