Nieuws

Han Fortmann

PHILEAS FOGG THEATRE CORONAPROOF IN DE ONDERBOUW TTO

Het Phileas Fogg Theatre, een van de waardevolle onderdelen van ons tto-programma, heeft ook dit jaar het Han Fortmann bezocht. De  brugklassen studeerden de voorstelling “Little Victorians” in, een afwisseling van scenes over de situatie van arme kinderen in het Victoriaanse Engeland. Helaas geen publiek erbij, maar wél gestreamd, net als de voorstelling “Romeo and… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Emma Kerkhofs wint publieksprijs expositie

Emma Kerkhofs uit v6d heeft de publieksprijs gewonnen van de online expositie ‘’In de Spiegel van het Water’’. Veertien eindexamenleerlingen van vwo-6 maakten, als onderdeel van het schoolexamen tekenen, een schilderij met als thema ”water”. De oer-Hollandse tafereeltjes waren te bewonderen op de site van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Van de veertien kunstwerken, zijn drie… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Het MEP Noord-Holland 2021

Gedurende het weekend van 5 tot en met 7 maart vond het MEP, oftewel het Model European Parliament, Noord-Holland plaats. Dit is een nabootsing van het European Parliament. De deelnemers hebben zich verdiept in Europese vraagstukken, waaronder het migratiebeleid, internationale handel, mensenrechten en het onderwijs. Hierover hebben ze gerelateerde oplossingen bedacht, die uiteindelijk in een… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Hoera; weer terug naar school!

Ontzettend blij waren ze om hun klasgenoten weer live te zien! Nadat ze bijna 3 maanden alleen via een schermpje met elkaar konden praten, mochten onze leerlingen elkaar eindelijk weer op school ontmoeten. We zijn enorm blij dat al onze kanjers weer naar school mogen komen en om dat te vieren was er voor iedereen… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Online Open Huis geslaagd!

Je eigen haargel maken, een openhartoperatie bijwonen, zelf online beats maken, een hanger van speksteen maken, een berg laten ontstaan: het kon allemaal afgelopen dinsdag tijdens het online Open Huis. De 250 basisschoolleerlingen die zich voor de online lesjes hadden ingeschreven, zullen zich niet verveeld hebben, want ze moesten ook vaak echt in actie komen.… Read more »

Lees verder