Welkom bij het Han Fortmann!

Klik hier voor het nieuws

Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Accreditaties

Accreditaties

Han Fortmann

Geslaagd voor Delf (Frans examen)

21 maart 2023

Wij zijn trots dat wij ook dit jaar veel geslaagde Delfkandidaten hebben.

Geslaagd zijn 12 leerlingen uit vwo 4 voor het B1 examen en 6 leerlingen uit vwo 5 voor het B2 examen. Maandagmiddag kregen zij, onder het genot van een mooie speech, een glaasje en macarons, hun Delf-diplôme.

Lees verder
Han Fortmann

Verslag excursie gymnasium 6

21 maart 2023

Vorige week dinsdag, 7 maart, zijn wij met gymnasium 6 een dagje naar Amsterdam geweest om een aantal oudheden in eigen land te bezichtigen. Om 09:00 stonden wij met z’n allen klaar op station Heerhugowaard en zijn we met z’n allen per trein vertrokken naar Amsterdam Centraal.

Eenmaal hier aangekomen hebben wij een korte wandeling gemaakt langs een aantal bezichtigingsplekken zoals een oude kerk en een bekend marktplein.

Lees verder
Han Fortmann

JOB SHADOWING PROJECT VERONA (ITALIË)

20 maart 2023

In de carnavalsweek van dit jaar hebben drie docenten een bezoek gebracht aan het Liceo Artistico in Verona. Deze vorm van ‘Job Shadowing’ werd mogelijk gemaakt door de subsidie van Erasmus+ . Doel was om met deze bijzondere school kennis te maken, en de contouren uit te zetten voor een project met leerlingen in de komende jaren. De school in Verona is een Liceo Artistico: een school waar de leerlingen

Lees verder
Han Fortmann

Gymnasiumdag 2023

20 maart 2023

Afgelopen vrijdag 10 maart was het zo ver! Het was weer tijd voor de jaarlijkse gymnasiumdag (dit jaar gymnasiummiddag) met typisch gymnasiale activiteiten. De leerlingen en hun docenten hebben genoten van een feestelijk programma met een prachtige voorstelling van verhalenverteller Paul Groos over spraakmakende mythische verhalen uit de oudheid,

Lees verder
Han Fortmann

Winnaars prijsvraag Open Huis

9 maart 2023

De winnaar van de prijsvraag Open Huis is bekend!
Quentin Rensen uit groep 8 van basisschool Sint Jan in Waarland heeft gewonnen met de slagzin: “Vijftig jaar Han Fortmann, wat tof dat ik dat meemaken kan!”
Deze slagzin zal gebruikt gaan worden bij de lustrumactiviteiten.
De 2e t/m 5e plaats zijn voor:

Lees verder
footer-wave