Inloggen leerlingen/ouders

Workshopmiddag voor leerlingen van groep 8


Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.
Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Snel naar:

nieuwsberichten
Han Fortmann

Brugklaskamp 2022

26 september 2022

Op maandag 19 september om 8:45 zijn we met 4 bussen, 231 leerlingen, 20 docenten, 2 leerlingbegeleiders, 2 auto’s en een aanhanger voor 2 volle dagen en 1 nacht naar zomerkamp Heino vertrokken. We zijn mooi op tijd gearriveerd en na het inchecken bij de huisjes kon het programma beginnen. De eerste belangrijke activiteit was lunchen.… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Kennismakingsdag havo 3 zeer geslaagd

21 september 2022

Vrijdag 16 september was het eindelijk zo ver: de kennismakingsdag van havo 3. Dit jaar waren alle tweede klassen gehusseld en zijn er nieuwe havo 3 klassen gevormd. In vier groepen zijn de leerlingen via verschillende routes richting Outdoorpark Alkmaar gefietst. Halverwege de routes troffen ze een mentor aan. Hier deden ze nog een kleine… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Brugklas op kamp

19 september 2022

Nadat ze zijn uitgezwaaid door hun ouders, zijn onze brugklasleerlingen en hun begeleiders vanochtend naar Heino (Overijssel) vertrokken waar zij voor één nacht op kamp zullen zijn. Wij wensen hen heel veel plezier!

Lees verder
Han Fortmann

Naar Den Haag met vwo 5

15 september 2022

Op woensdag 14 september zijn de leerlingen van vwo 5 met maatschappijwetenschappen in hun profiel naar Den Haag geweest. De leerlingen stapten rond half 9 op de bus en kwamen na een lange, maar gezellige busrit aan op de eindbestemming. Daar aangekomen, ontvingen twee begeleiders van Prodemos de leerlingen en begeleiders enthousiast. Na een uitleg… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Parijs met vwo 6: ”twee dagen genieten”

12 september 2022

Woensdag 31 augustus om 3.15 uur stapte een groep van 101 leerlingen (plus acht begeleiders) in de bus naar Parijs. Deze groep had door Corona de uitwisseling met Italië gemist en om dit enigszins te compenseren, is aan het eind van vorig schooljaar voor de toen nog vwo 5 leerlingen een reis naar Parijs georganiseerd.… Read more »

Lees verder
footer-wave