Inloggen leerlingen/ouders

Kom naar onze masterclasses!


Han Fortmann

Jouw talent telt

Je hebt een havo- of vwo-advies op zak. Kies je voor het Trinitas College, dan ben je van harte welkom op de locatie Han Fortmann. De plek waar het draait om jouw talenten en interesses. Wat kun je verwachten van onze school? Lees snel verder!

Koninklijke onderscheiding voor organisator Ravensbrück-reis

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het Han Fortmann heeft mevrouw Joke van Dijk-Bording een koninklijke onderscheiding gekregen. Ze werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en kreeg haar onderscheiding opgespeld door de burgemeester van Heerhugowaard, Bert Blase. Mevrouw Van Dijk kreeg de onderscheiding vanwege haar betrokkenheid bij het Comité Vrouwenconcentratiekamp Ravensbrück, waarvan zij… Read more »

Lees verder

Doppenactie bij biologie

Veel Leerlingen uit klas en 1 en 2 zijn druk bezig met het inzamelen van plastic doppen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds. Het geld wordt gebruikt voor de bekostiging van de opleiding van de geleidehonden.Alle soorten plastic doppen (o.a. frisdrank-, melk-, pindakaas- en shampoodoppen) zijn welkom. Ze… Read more »

Lees verder

Project bloedsomloop ONS klas 2

De afgelopen drie weken zijn de ONS-klassen bezig geweest met een project rond het thema bloedsomloop. In dit project hebben de leerlingen verschillende typen bloedsomloop onderzocht en nagebouwd. Met injectiespuiten, plastic buizen en kleppen hebben de leerlingen modellen ontworpen waarin “het bloed” de juist richting op loopt. Het bleek een leuke manier te zijn om… Read more »

Lees verder

Hoera: geslaagd voor Delf!

Vandaag zijn de Delf certificaten van niveau B1 en B2 uitgereikt. De leerlingen hebben in juni 2019 examen gedaan toen zij in havo 4, vwo 4 en vwo 5 zaten. Met dit diploma kunnen zij aantonen dat zij zich prima kunnen redden in het Frans. We zijn super trots op deze kanjers! 

Lees verder

Uitreiking IB-certificaten

Vrijdagavond 22 november jl. De onderbouwaula stroomt vol met oud-leerlingen tto en hun ouders. Van heinde en verre zijn ze gekomen, alleen de leerlingen die in het buitenland vertoeven laten verstek gaan. Op het programma staat de feestelijke uitreiking van de IB-certificaten, behaald in het vorige schooljaar. IB staat voor het “English A Language and… Read more »

Lees verder