Welkom bij het Han Fortmann!

Klik hier voor het nieuws

Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Accreditaties

Accreditaties

Han Fortmann

Kennismakingsdagen brugklassen

7 september 2023

Dag drie in de kennismakingsweek van onze nieuwe brugklasleerlingen stond in het teken van sport en muziek.  Daarnaast organiseerde elke mentor nog een eigen activiteit.

Lees verder
Han Fortmann

Aftrap lustrumjaar groot succes 

6 september 2023

Met een gezamenlijke lunch vóór de school, een toespraak van de burgemeester én een spetterend optreden van de populaire zanger Claude, hebben wij gisteren het lustrumjaar officieel geopend.

Lees verder
Han Fortmann

Start schooljaar 2023-2024

21 juli 2023

Lees hier het rooster voor de start van het nieuwe schooljaar.

Lees verder
Han Fortmann

Lustrum HF wordt groots gevierd

19 juli 2023

Het schooljaar loopt bijna ten einde, maar wij zijn alweer druk bezig met de plannen voor het volgende schooljaar. Dan vieren wij namelijk het 50-jarig bestaan van het Han Fortmann en dat gaan we uitbundig vieren met een feestelijk lustrumjaar vol verrassende activiteiten. We lichten alvast een tipje van de sluier op. 

Lees verder
Han Fortmann

Leerlingen HF voortaan beschermd op school tegen uv-straling

19 juli 2023

Sinds vrijdag 14 juli hoeven onze leerlingen niet meer bang te zijn om te verbranden tijdens pauzes, sportactiviteiten of excursies.  Op die dag is er namelijk een zonnebrandcrème-dispenser op het schoolterrein geplaatst, waar leerlingen gemakkelijk gratis gebruik van kunnen maken.

Lees verder
footer-wave