Welkom bij het Han Fortmann!

Om je aan te melden voor de brugklas klik hier.

Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Accreditaties

Accreditaties

Han Fortmann

De Grote Prijs 2024

26 maart 2024

Op 22 en 23 maart mochten de muzikale talenten van het Trinitas College het tegen elkaar opnemen tijdens de 33e editie van De Grote Prijs die ook dit jaar weer plaatsvond in Cool Kunst en Cultuur.

Lees verder
Han Fortmann

De uitwisseling Italië…onvergetelijk

22 maart 2024

Vorige week was de uitwisseling met Italië voor onze leerlingen van vwo-5. Nadat de leerlingen in het najaar een bezoek hadden gebracht aan een Italiaanse school, brachten de Italianen vorige week een bezoek aan ons land en onze school. Onze leerling Mara en haar uitwisselingspartner Matilde beschrijven hoe zij deze weken hebben ervaren.

Lees verder
Han Fortmann

Gymnasiumdag 2024

12 maart 2024

Vrijdag 8 maart vond de jaarlijkse gymnasiumdag plaats. Zefanjah de Jong en Djinny Obdam schreven een verslag.

Lees verder
Han Fortmann

Stem op het mooiste kunstwerk!

29 februari 2024

Welk kunstwerk van de expositie ‘In de wolken’ wordt de publiekslieveling? Dertien leerlingen van het Han Fortmann maakten als examenopdracht voor het vak Tekenen ieder een kunstwerk over Nederlandse wolkenluchten.

Lees verder
Han Fortmann

MEP 2024

14 februari 2024

Afgelopen weekend heeft het MEP 2024 plaats gevonden. Veel van jullie zullen niet bekend zijn met wat het MEP nou precies is. MEP staat voor Model European Parlement. Dit “Parlement” bestaat uit leerlingen van scholen door heel Noord-Holland.

Lees verder
footer-wave