Inloggen leerlingen/ouders

Welkom bij Han Fortmann


Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.
Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Han Fortmann

Gymnasium 4 en 5 in Griekenland (reisverslag)

10 mei 2022

Onze leerlingen van gymnasium 4 en 5 zijn op reis naar Griekenland. Zij maken iedere dag een verslag van hun belevenissen in dit prachtige land. Vandaag dag 1 t/m 9 Dag 1 – Amsterdam-Athene 8 mei ’22 Vroeg eruit, laatste spulletjes pakken, koffer checken, de auto in en karren naar Han Fortmann. Alles inladen en… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Eindexamenklassen naar Stedelijk Museum Amsterdam

10 mei 2022

Op dinsdag 19 april zijn we met de eindexamenklassen tekenen en handvaardigheid naar het Stedelijk Museum in Amsterdam gegaan. Althans, met een deel van de groep: de bus kwam niet opdagen omdat de busmaatschappij een fout had gemaakt. We konden onmogelijk nog op tijd in Amsterdam aankomen voor de geboekte rondleiding, dus werd de excursie… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Excursie en workshop tekenen en handvaardigheid

10 mei 2022

Woensdag 20 april gingen de voorexamenklassen tekenen en handvaardigheid op excursie. De leerlingen bezochten het Frans Hals Museum en het Teylers Museum in Haarlem. Ze kregen rondleidingen en gingen aan de slag met de etstechniek.

Lees verder
Han Fortmann

Gymnasiumdag 2022

18 april 2022

Hoe maak je echte Romeinse hapjes, hoe maakten de oude Grieken tassen en welke relatie hebben Europese talen met elkaar? Tijdens de jaarlijkse gymnasiumdag van vrijdag 15 april konden onze gymnasiumleerlingen het allemaal ervaren en leren. De ochtend bestond uit twéé workshoprondes waar van tevoren op ingeschreven mocht worden, de middag uit een klassieke theatervoorstelling… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Laatste schoolexamen muziek voor havo 5 en vwo 6 was top!

13 april 2022

Op 12 april in de avond vond het laatste praktische schoolexamen muziek plaats, voor de leerlingen van havo 5 en vwo 6. In de bovenbouwaula speelden de leerlingen om beurten hun eigen composities, al dan niet samen met medeleerlingen. Het publiek bestond uit ouders, medeleerlingen en andere belangstellenden. Ondanks dat deze groep leerlingen door lockdowns… Read more »

Lees verder
footer-wave