Inloggen leerlingen/ouders

Ouderinformatieavond en tweede workshopmiddag


Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.
Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Han Fortmann

De Kleine Prijs (vooraankondiging)

1 december 2021

DATA ONDER VOORBEHOUD I.V.M. CORONA

Lees verder
Han Fortmann

Excursie gymnasium 4 naar Amsterdam

30 november 2021

Op excursie in coronatijd? Ja, het kan! Gymnasium 4 toog op woensdag 24 november naar Amsterdam om het Paleis op de Dam en het Allard Pierson Museum te bezoeken. In het Paleis op de Dam, vol van Klassieke goden en mythen, volgden zij een audiotour en volbrachten een opdracht voor KCV, in het Allard Pierson… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Klassieke Olympiaden

25 november 2021

Afgelopen weken hebben onze leerlingen Latijn en Grieks uit gymnasium 5 en 6 tijdens de les deelgenomen aan de eerste ronde van de Klassieke Olympiaden, een wedstrijd voor de vakken Latijn en Grieks in Nederland en Vlaanderen. Vandaag kwam de uitslag binnen: vol trots kunnen wij melden dat Mayke Gaakeer uit gymnasium 5 ruimschoots door… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Roze olifant op de weg?

12 november 2021

Zou jij een roze olifant opmerken als je heel even een appje stuurt of naar je favoriete muziek luistert terwijl je naar school fietst? Ja? Dat dat nog niet zo gemakkelijk is, ondervonden onze  leerlingen van de tweede klassen vandaag en gisteren bij het project Kruispunt van TeamAlert. Tijdens het kijken van een filmpje waarbij… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Dag van de Franse taal was ’formidable’!

11 november 2021

De echte Franse croissantjes gingen vanochtend als warme broodjes over de toonbank. In onze school hing vandaag, de dag van de Franse taal,  een feestelijke Franse sfeer. In de onderbouwaula, die voor de gelegenheid versierd was met Franse vlaggetjes, konden de leerlingen tijdens de pauzes genieten van Franse hits. Een paar collega’s werden zo enthousiast… Read more »

Lees verder
footer-wave