Inloggen leerlingen/ouders

Welkom op Han Fortmann


Han Fortmann

Jouw talent telt

Je hebt een mavo/havo-, havo- of vwo-advies op zak. Kies je voor het Trinitas College, dan ben je van harte welkom op de locatie Han Fortmann. De plek waar het draait om jouw talenten en interesses. Wat kun je verwachten van onze school? Lees snel verder!

Han Fortmann

Toch een gymnasiummiddag!

14 juni 2021

De school is net een week helemaal open, de toetsweek komt er aan, maar toch is er een moment gevonden om met alle gymnasiumleerlingen samen te komen en verbondenheid en plezier te ervaren. Op maandag 14 juni opende directeur Tjebbe Bosma de middag met een enthousiasmerende toespraak, en riep gymnasiumleerlingen van onderbouw en bovenbouw op… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Geslaagd juni 2021. Van harte gefeliciteerd!

10 juni 2021

Geslaagd op 10 juni 2021.  Van harte gefeliciteerd! (geslaagden die geen toestemming hebben gegeven voor publicatie zijn niet vermeld) VWO Gymnasium HAVO Sander van Beurden Diana Al-Azawi Chris Boer Noortje Alkemade Melissa Hulst Aalâa Alrubey Dylan Ingelse Lieke van Apeldoorn Emma Kerkhofs Luuk Arpels Lezer Mette Konings Michelle Arxhoek Amber van der Kraan Storm van… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

TTO-middag. And the winner is: Ireland

3 juni 2021

Vorige week, woensdag 26 mei 2021, hebben we de tto-middag georganiseerd voor de tto-leerlingen van klas 1 tot en met 4. Dit jaar hadden we een primeur, de eerste en hopelijk laatste “online edition” via Teams! Dit zorgde voor technische uitdagingen. Hoe maak je break-out groepen die niet random zijn, maar vooraf bepaald? Hoe start… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Gymnasiasten ‘op excursie’!

20 mei 2021

Volgens de jaarplanning zitten de excursieweken er weer op, al heeft jammer genoeg geen enkele klas vanwege de omstandigheden een leuke en leerzame dag buiten school kunnen beleven. Gymnasium 2 en 3 zouden normaliter gezamenlijk naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden gaan, gymnasium 4 naar het Paleis op de Dam en het Allard Pierson… Read more »

Lees verder
Han Fortmann

Laatste schooldag examenkandidaten

12 mei 2021

Op 23 april hadden de examenkandidaten hun laatste lesdag. Traditiegetrouw is dit de kolderdag, maar door de coronamaatregelen kon die dit jaar geen doorgang vinden. Desondanks wilden we de examenkandidaten een leuke laatste lesdag bezorgen en hen veel succes wensen bij de examens.Hiervoor kwamen alle examenklassen in etappes naar school, waarbij zij in de grote… Read more »

Lees verder
footer-wave