Welkom bij het Han Fortmann!

Klik hier voor het nieuws

Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Accreditaties

Accreditaties

Han Fortmann

Stages havo 4

25 mei 2023

Van 15 t/m 17 mei hebben alle leerlingen uit havo 4 stagegelopen. Het betreft hier een stage die gericht is op de vervolgstudie of toekomstig beroep. De stageplekken waren ook dit jaar weer zeer gevarieerd.

Lees verder
Han Fortmann

De eindexamens komen eraan!

9 mei 2023

Aanstaande donderdag beginnen de eindexamens. Wij wensen onze examenkandidaten heel veel succes!

Lees verder
Han Fortmann

Han Fortmann helpt leerlingen met menstruatieproducten

19 april 2023

Han Fortmann is gestart met het uitdelen van gratis menstruatieproducten. In al onze meisjestoiletten staan sinds enige tijd gevulde mandjes voor leerlingen. Hiervoor ontvangen we producten van het Armoedefonds. We zijn hiermee een officieel MUP geworden: Menstruatie-Uitgifte-Punt.

Lees verder
Han Fortmann

Excursie Franeker en Assen met G2 en G3

4 april 2023

Afgelopen vrijdag gingen G2 en G3 samen op excursie naar Franeker en Assen. Hier bezochten wij het Planetarium van Eise Eisinga. De leerlingen kregen uitleg over dit bijzondere planetarium en zij kwamen niet alleen meer te weten over ons zonnestelsel, maar ook over hoe Eisinga tot zijn inzichten en berekeningen kwam. Helemaal bijzonder om te ontdekken dat zijn nagebouwde zonnestelsel vandaag de dag nog steeds draait en tot op de minuut nauwkeurig is!

Lees verder
Han Fortmann

De Grote Prijs 2023 (23 t/m 25 maart)

3 april 2023

Het zit er weer op! Het was voor onze artiesten van het Trinitas College weer een mooie en intensieve week in Theater Cool. Het begon met twee voorstellingen voor groepen 7 en 8 van de basisscholen (‘De Basisschoolprijs’). Voor de derde klassen van Johannes Bosco was er de Cultuurpasprijs, en voor het grote publiek was de Publieksprijs op donderdag en de Rabobank Grote Prijs Finaleavond op vrijdag.

Lees verder
footer-wave