Inloggen leerlingen/ouders

Kom naar onze workshopmiddag!


Johannes Bosco

Waar jouw talent telt

Je hebt een vmbo- of tl/havo-advies op zak. Kies je voor het Trinitas College, dan zien we jou graag op de locatie Johannes Bosco. We hebben een schoolgebouw met alles erop en eraan. De perfecte plek waar jij je lessen kunt volgen. Wat heeft Johannes Bosco allemaal voor jou in petto? Lees snel verder!

Sinterklaas op JB

Het personeel van JB werd verrast met een lekkernij en bezoek van twee zwarte pieten. Leuk dat de pieten daar even tijd voor wisten te vinden.

Lees verder

Voorstelling Like

Voor alle brugklas leerlingen werd door de toneelgroep Playback de voorstelling Like gespeeld. In deze voorstelling zien de leerlingen hoe er gepest wordt op Social Media en wat dit met je doet.

Lees verder

Koken met senioren

Koken doen we samen! Leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn hebben samen met Waardse senioren gekookt. Het geheel Turkse menu werd eerst samen klaar gemaakt en daarna gezamenlijk opgegeten. Een gezellige en leerzame ochtend.

Lees verder

De ontdekkende leerweg

De ontdekkende leerweg op Johannes Bosco Johannes Bosco is dit jaar gestart met een nieuwe leerweg: de ontdekkende leerweg. Een brede brugklas voor leerlingen met alle VMBO-adviezen. In een tweejarige periode krijgen leerlingen alle tijd en ruimte om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. Leerlingen die kiezen voor de ontdekkende leerweg, leren… Read more »

Lees verder

Werkweek TL4 Muziekgroep

Tijdens de werkweek is de muziek groep van mijnheer Kat de studio’s ingedoken om een prachtige song op te nemen. Nieuwsgierig naar het resultaat?

Lees verder