Welkom op Johannes Bosco!

Op Johannes Bosco geloven we dat iedereen van nature nieuwsgierig is. Die nieuwsgierigheid willen we gebruiken om samen met onze leerlingen te zoeken naar wat je moet leren en hoe je dat het beste kunt doen: Flexonderwijs, onderwijs op maat, voor jou.

Lees verder

Johannes Bosco

Kansen, keuzes en kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Johannes Bosco aan het juiste adres! Op Johannes Bosco kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding.Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Johannes Bosco

Rondleiding groep 8 ouders

28 oktober 2022

Spannend, uw kind zal volgend jaar starten op het voortgezet onderwijs! Uw kind heeft de mogelijkheid om onze school in bedrijf te zien tijdens de workshopmiddagen. Wij willen u van harte uitnodigen voor een rondleiding tijdens schooltijd, zodat ook u kunt zien hoe onze school in het ‘echt’ is.

Lees verder
Johannes Bosco

Groep 8-folder

14 oktober 2022

Deze week is op alle de basisscholen in Heerhugowaard en in de regio de groep 8 -folder uitgedeeld. In de folder staat een uitnodiging voor de workshopmiddag op woensdag 2 november. We nodigen alle groep 8 leerlingen van harte uit om te komen sfeerproeven op Johannes Bosco!

Lees verder
Johannes Bosco

Cambridge English graduation Ceremony

14 oktober 2022

Donderdagavond 13 oktober was op JB de eerste Cambridge English graduation Ceremony.
De 84  leerlingen die geslaagd zijn voor hun Cambridge examen en hun ouders waren aanwezig op de in Engelse stijl ingerichte diploma-uitreiking.

Lees verder
Johannes Bosco

Week tegen pesten

27 september 2022

Deze week is het de Week tegen pesten en uiteraard besteden wij daar op Johannes Bosco ook aandacht aan. De leerlingen uit klas 1 hebben de voorstelling ‘Klappen voor Bart’ gezien.

Lees verder
Johannes Bosco

Brugklaskamp

27 september 2022

De afgelopen week zijn alle brugklassen op kamp geweest naar De Broekakkers in Egmond. We kijken terug op een zeer geslaagd brugklaskamp waarin de leerlingen elkaar en hun mentor beter hebben leren kennen.

Lees verder
footer-wave