Inloggen leerlingen/ouders

Welkom op Johannes Bosco


Johannes Bosco

Kansen, keuzes en kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Johannes Bosco aan het juiste adres! Op Johannes Bosco kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding.
Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Johannes Bosco

Brugklaskamp

13 september 2021

Van 13 t/m 21 september gaan alle brugklas groepen op kamp. Op de fiets naar kampeerboerderij Broekakkers in Egmond-binnen. Leuke dingen met elkaar ondernemen en een nachtje slapen. De leerlingen en docenten hebben er weer zin in. Veel plezier!

Lees verder
Johannes Bosco

D&P introductieperiode

13 september 2021

D&P heeft de introductieperiode achter de rug. Leerjaar 3 is op woensdag naar het voorbeeld van Tom Krooshof, wil je mijn voorwerp ruilen, op pad gegaan met een vliegenmepper. Dit jaar konden we gelukkig geen complete bankstellen in ontvangst nemen, maar bleef de opbrengst erg overzichtelijk. Vervolgens gingen de leerlingen in groepjes aan de slag… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Jobhopavond

13 september 2021

Ook dit jaar organiseren wij een Jobhopavond voor alle leerlingen uit leerjaar 2. Deze activiteit zal op donderdag 25 november op school plaatsvinden. Om deze avond te kunnen organiseren, hebben wij uw hulp heel hard nodig. Het doel van de Jobhopavond is om onze leerlingen kennis te laten maken met verschillende beroepen. De avond wordt… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Nieuw leerplein ontdekkende leerweg

8 februari 2021

Vanaf komend schooljaar krijg je als leerling van de ontdekkende leerweg (OL) les op een prachtig nieuw ingericht leerplein. Het ontwerp is gereed en binnenkort gaan we met de verbouwing starten. Dit betekent dat, als jij kiest voor de ontdekkende leerweg, je na de zomervakantie start op een gloed nieuw OL-leerplein. Bekijk het prachtige ontwerp!… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Niet omgaan met verschillen, maar uitgaan van verschillen!

26 januari 2021

Het onderwijs op afstand is voor bijna alle leerlingen in Nederland minder fijn dan gewoon op school leren, met vriendjes en vriendinnetjes om je heen en de juf of meester binnen handbereik. Dat merken we ook op JB met onze eigen leerlingen. Toch denken wij dat het steeds maar weer benadrukken van mogelijke achterstanden voor… Read more »

Lees verder
footer-wave