Inloggen leerlingen/ouders

Welkom bij Johannes Bosco


Johannes Bosco

Kansen, keuzes en kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Johannes Bosco aan het juiste adres! Op Johannes Bosco kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding.
Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Snel naar:

Schoolgids Groep 8
Johannes Bosco

We zijn er klaar voor!

11 februari 2022

De open dagen:Op vrijdag 11 februari van 17.00 tot 21.00 uur en op zaterdagochtend 12 februari van 10.00 t/m 13.00 uur. Op school voor groep 8-ers 1) JB on Tour! We hebben een opdrachtentour voor groep 8 leerlingen gemaakt. De kinderen krijgen in kleine groepjes een rondleiding door de school en maken allerlei opdrachten.   Voor… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Presentatiefilmpjes ouderinformatieavond groep 8-leerlingen nu ook online

26 januari 2022

Dinsdag 25 januari jl. hebben veel ouders van groep 8-leerlingen de online presentaties gevolgd. Technisch verliep deze Teams meeting probleemloos. Er konden via de chat vragen gesteld worden die veelal direct beantwoord werden. De uitwerking van de gestelde vragen kunt u hier teruglezen. De presentaties over het flexrooster, de mavo-Xtra, de ontdekkende leerweg en de… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Kennismaking groep 8

21 januari 2022

Ruimte voor kennismakingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8. De nieuwe richtlijnen, zoals deze gisteren 20 januari door de Rijksoverheid zijn bekendgemaakt, geven aan dat kennismakingsactiviteiten op scholen voor voortgezet onderwijs voor leerlingen uit groep 8 onder voorwaarden ook fysiek op school mogen plaatsvinden. Hier zijn we erg blij mee. We vinden het fijn dat groep 8… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Trinitas College en Regius College samen bestuurlijk verder als de Pontis Onderwijsgroep

22 december 2021

Het Trinitas College en het Regius College gaan per 1 januari 2022 bestuurlijk fuseren. Door de krachten te bundelen kunnen beide scholen nog beter hun gedeelde ambities ten aanzien van onderwijskwaliteit, de breedte van het onderwijsaanbod, de kwaliteit van de ondersteunende diensten en aantrekkelijk werkgeverschap realiseren, ook in deze tijden van een groeiend lerarentekort en… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Ontdekkend leren over politiek

15 november 2021

Op vrijdag 12 november bracht landelijk 2e kamer politicus Rob Jetten samen met Milo Poland, een lokale jonge politicus, een bezoek aan Johannes Bosco om te vertellen over de politiek. Het bezoek viel gelijk met de afronding van het thema ‘democratie’ bij de ontdekkende leerweg. Op het gloednieuwe leerplein van de ontdekkende leerweg op Johannes… Read more »

Lees verder
footer-wave