Inloggen leerlingen/ouders

Welkom op Johannes Bosco


Johannes Bosco

Waar jouw talent telt

Johannes Bosco is vanaf 8 juli gesloten i.v.m. de zomervakantie. Vanaf woensdag 12 augustus zijn we telefonisch weer bereikbaar. Iedereen een fijne zomervakantie gewenst.

Je hebt een vmbo- of tl/havo-advies op zak. Kies je voor het Trinitas College, dan zien we jou graag op de locatie Johannes Bosco. We hebben een schoolgebouw met alles erop en eraan. De perfecte plek waar jij je lessen kunt volgen. Wat heeft Johannes Bosco allemaal voor jou in petto? Lees snel verder!

Universe wint De Grote Prijs!

Tot groot plezier heeft De Grote Prijs toch nog plaats kunnen vinden. Op 3 en 4 juli hebben onze leerlingen in twee voorstellingen in theater Cool kunnen optreden voor een klein publiek in de zaal en via een live stream bij groter publiek thuis. Na vrijdag al de publieksprijs op de ‘Bot Waarderingsfonds Première-avond’ gewonnen… Read more »

Lees verder

Diploma uitreiking 2020

Drive-through diploma-uitreiking op Johannes Bosco.

Lees verder

Winnaar Prijsvraag Ouderraad JB

De ouderraad van JB heeft, nadat de examentasjes met daarin de vlag met GESLAAGD erop werden uitgereikt, een prijsvraag uitgeschreven. Wie maakt de leukste foto met de vlag? Daniëlle Klaver is de trotse winnares geworden.

Geslaagd!

Het is donderdag 4 juni. De mentoren van alle geslaagde examenkandidaten gaan op pad met de voorlopige cijferlijst en een tasje vol verrassingen. Alle medewerkers van JB feliciteren jullie allemaal van harte met het behaalde diploma! De vlag met “GESLAAGD” en je schooltas kunnen aan de vlaggenmast. Iedereen mag weten dat jij bij ons op… Read more »

Lees verder

School is weer gestart!

Met een smakelijke opening zijn de docenten en medewerkers gestart met lesgeven op 1,5 meter. Wij zijn blij dat we de leerlingen vandaag weer konden begroeten.

footer-wave