Inloggen leerlingen/ouders

Welkom bij Johannes Bosco


Johannes Bosco

Kansen, keuzes en kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Johannes Bosco aan het juiste adres! Op Johannes Bosco kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding.
Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Johannes Bosco

Ontdekkend leren over politiek

15 november 2021

Op vrijdag 12 november bracht landelijk 2e kamer politicus Rob Jetten samen met Milo Poland, een lokale jonge politicus, een bezoek aan Johannes Bosco om te vertellen over de politiek. Het bezoek viel gelijk met de afronding van het thema ‘democratie’ bij de ontdekkende leerweg. Op het gloednieuwe leerplein van de ontdekkende leerweg op Johannes… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Opening pannaveld

30 oktober 2021

Woensdagmiddag 27 oktober werd ons pannaveldje officieel geopend! Dit veldje mag door alle leerlingen worden gebruikt in tussenuren, na school, voor school… wanneer je maar zin hebt om een balletje te trappen (of gooien). Ook gebruiken we het veld voor activiteiten in kader van JB-actief in de namiddag.  Het veldje werd geopend door de wethouder Onderwijs… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Cambridge Engels

12 oktober 2021

Het Trinitas College, locatie Johannes Bosco wil graag haar leerlingen uitdagen en hun talenten ontwikkelen. We bieden onze leerlingen van alle leerjaren de mogelijkheid om nog grondiger kennis te maken met wereldtaal nummer één: Engels. Een goed niveau Engels is een vereiste binnen het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Cambridge English Qualifications zijn toegespitste examens,… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Samen werken aan een veilige school

12 oktober 2021

Onlangs hebben alle middelbare scholen in Heerhugowaard/Langedijk samen met gemeente, politie en bureau Halt een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hierin wordt aangegeven dat elke school op dezelfde wijze handelt op het gebied van veiligheid en dat we, wanneer nodig, elkaar weten te vinden. Deze samenwerking komt niet voor uit onveiligheid, het Trinitas College is een veilige school!… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Ontdekkende leerweg; nieuw leerplein

28 september 2021

Vanaf dit schooljaar worden lessen voor de leerlingen van de ontdekkende leerweg gegeven op een prachtig nieuw ingericht leerplein, dat past bij de onderwijsvisie van de OL. Een deel van de dag werken we zelfstandig of in kleine groepen op het leerplein: heel geconcen­treerd in de stilteruimte, lekker aan tafel bij het raam of samenwerkend… Read more »

Lees verder
footer-wave