Inloggen leerlingen/ouders

Welkom op Johannes Bosco


Johannes Bosco

Waar jouw talent telt

Je hebt een vmbo- of tl/havo-advies op zak. Kies je voor het Trinitas College, dan zien we jou graag op de locatie Johannes Bosco. We hebben een schoolgebouw met alles erop en eraan. De perfecte plek waar jij je lessen kunt volgen. Wat heeft Johannes Bosco allemaal voor jou in petto? Lees snel verder!

Johannes Bosco

Sterk Techniekonderwijs (STO) op JB

Dankzij een financiële injectie via het project Sterk Techniekonderwijs (STO) kon er een hololens 2 en een nieuwe guillotineschaar worden aangeschaft. De techniekafdeling is het afgelopen jaar helemaal verbouwd. Het is een inspirerende leeromgeving geworden. De ambachtelijke vakken en de vakken met hypermoderne snufjes komen hier mooi bij elkaar. Door deze ontwikkelingen hoopt het JB… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Techniekonderwijs; Hololens 2

Woensdag 13 januari 2021 hebben wij als eerste school in de regio de Microsoft HoloLens 2 in ontvangst mogen nemen. Een fantastische aanvulling voor het techniekonderwijs van het Trinitas College! Met de HoloLens 2 kunnen de leerlingen hun 2D tekeningen omzetten in 3D hologrammen die de leerling dan op ware grootte voor zich zien. Door… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Nieuw leerplein ontdekkende leerweg

Vanaf komend schooljaar krijg je als leerling van de ontdekkende leerweg (OL) les op een prachtig nieuw ingericht leerplein. Het ontwerp is gereed en binnenkort gaan we met de verbouwing starten. Dit betekent dat, als jij kiest voor de ontdekkende leerweg, je na de zomervakantie start op een gloed nieuw OL-leerplein. Bekijk het prachtige ontwerp!… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

Niet omgaan met verschillen, maar uitgaan van verschillen!

Het onderwijs op afstand is voor bijna alle leerlingen in Nederland minder fijn dan gewoon op school leren, met vriendjes en vriendinnetjes om je heen en de juf of meester binnen handbereik. Dat merken we ook op JB met onze eigen leerlingen. Toch denken wij dat het steeds maar weer benadrukken van mogelijke achterstanden voor… Read more »

Lees verder
Johannes Bosco

JB-3D

Ons hele schoolgebouw, met alle lokalen, praktijkpleinen, sporthal, kantine en theateraula is digital in kaart gebracht. Je kunt nu een virtuele rondgang door ons gebouw maken ‘Alsof je zelf in de school loopt’. Zo kun je de gitaren tellen in het muzieklokaal, zien welk gereedschap er is op het techniekplein gebruikt wordt  en ‘trampoline springen’… Read more »

Lees verder
footer-wave