Welkom op Johannes Bosco!

Op Johannes Bosco geloven we dat iedereen van nature nieuwsgierig is. Die nieuwsgierigheid willen we gebruiken om samen met onze leerlingen te zoeken naar wat je moet leren en hoe je dat het beste kunt doen: Flexonderwijs, onderwijs op maat, voor jou.

Lees verder

Johannes Bosco

Kansen, keuzes en kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Johannes Bosco aan het juiste adres! Op Johannes Bosco kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding.Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Johannes Bosco

Winnaars Tetrix wisselbokaal Techniek

14 maart 2023

Op 2 februari hebben Koen, Toby en Daan meegedaan aan de techniekwedstrijd bij Tetrix.

Lees verder
Johannes Bosco

De ontdekkingsreis

16 januari 2023

Speciaal voor brugklasleerlingen bieden we de Workshop De Ontdekkingsreis (WDO) aan. Dit betreft een uniek lesprogramma waarin leerlingen leren presenteren en acteren. De ontdekkingsreis is onderdeel van JB-actiefflex.

Lees verder
Johannes Bosco

Activiteiten groep 8

11 januari 2023

De maanden januari en februari staan in het teken van verdere voorlichtingsactiviteiten aan leerlingen van groep 8 en hun ouders. We nodigen u en uw kind hiervoor graag uit!
Bij ‘lees verder’ staan al onze groep 8 -activiteiten op een rijtje.

Op de groep 8 pagina van onze website kan voor de verschillende activiteiten worden ingeschreven.

Lees verder
Johannes Bosco

De beste wensen

9 januari 2023

Wij wensen iedereen een goede start van 2023!

Johannes Bosco

Glitter & Glamour party groot succes!

19 december 2022

Op woensdagavond 14 (voor lj 3 en 4) en donderdagavond 15 december (voor lj 1 en 2) is er een schoolfeest in de aula’s op school georganiseerd. Een jaarlijkse JB-traditie, die de afgelopen 2 jaar om bekende reden niet georganiseerd kon worden, maar nu gelukkig weer wel!

Lees verder
footer-wave