Inloggen leerlingen/ouders

Welkom op Johannes Bosco


Johannes Bosco

Waar jouw talent telt

Je hebt een vmbo- of tl/havo-advies op zak. Kies je voor het Trinitas College, dan zien we jou graag op de locatie Johannes Bosco. We hebben een schoolgebouw met alles erop en eraan. De perfecte plek waar jij je lessen kunt volgen. Wat heeft Johannes Bosco allemaal voor jou in petto? Lees snel verder!

School is weer gestart!

Met een smakelijke opening zijn de docenten en medewerkers gestart met lesgeven op 1,5 meter. Wij zijn blij dat we de leerlingen vandaag weer konden begroeten.

Boeken inleveren examenkandidaten

Het zit er bijna op voor de examenkandidaten en dan moet je natuurlijk ook je boeken inleveren. Via een “corona parcours” werden donderdag en vrijdag de boeken en laptops ingeleverd.

Examenkandidaten gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!

Namens de directie, docenten en overige personeelsleden feliciteren wij alle examenkandidaten met het behalen van hun diploma tijdens deze bijzondere periode.

Lees verder

Coronavirus update

Update 21 april 2020, 19.30 uur: Het kabinet heeft zojuist in de persconferentie bekend gemaakt dat de scholen voor voortgezet onderwijs niet eerder dan 1 juni open zullen gaan. Dit betekent dat ons onderwijs na de meivakantie op dezelfde wijze als de afgelopen weken voortgezet zal worden. Zoals u al in de informatiebrief van de… Read more »

Lees verder

SE op JB tijdens Corona

Vandaag en morgen de laatste school examens in de aula’s van de BL en TL. Allemaal veel succes en voor iedereen een fijne Meivakantie.

Lees verder
footer-wave