Inloggen leerlingen/ouders

Groep 8 informatieavond voor ouders/verzorgers


Johannes Bosco

Waar jouw talent telt

Je hebt een vmbo- of tl/havo-advies op zak. Kies je voor het Trinitas College, dan zien we jou graag op de locatie Johannes Bosco. We hebben een schoolgebouw met alles erop en eraan. De perfecte plek waar jij je lessen kunt volgen. Wat heeft Johannes Bosco allemaal voor jou in petto? Lees snel verder!

Fijne Feestdagen

Foute kerst truien dag op JB! Fijne feestdagen namens alle leerlingen en collega’s van Johannes Bosco.

Lees verder

Actie voor Ecadem

Na een inspirerende presentatie van Angelique van activiteitencentrum de Bongelaar over begeleiding van gehandicapten, werd er kort gesproken over haar plannen voor Ecadem in Istanbul. Ecadem is een centrum voor geestelijk en lichamelijk beperkte jongeren. Omdat er weinig geld is voor structurele zorg zijn zij geheel afhankelijk van giften.De leerlingen van de 4e klas zorg… Read more »

Lees verder

Voorstelling Like

Voor alle brugklas leerlingen werd door de toneelgroep Playback de voorstelling Like gespeeld. In deze voorstelling zien de leerlingen hoe er gepest wordt op Social Media en wat dit met je doet.

Lees verder

Koken met senioren

Koken doen we samen! Leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn hebben samen met Waardse senioren gekookt. Het geheel Turkse menu werd eerst samen klaar gemaakt en daarna gezamenlijk opgegeten. Een gezellige en leerzame ochtend.

Lees verder

De ontdekkende leerweg

De ontdekkende leerweg op Johannes Bosco Johannes Bosco is dit jaar gestart met een nieuwe leerweg: de ontdekkende leerweg. Een brede brugklas voor leerlingen met alle VMBO-adviezen. In een tweejarige periode krijgen leerlingen alle tijd en ruimte om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. Leerlingen die kiezen voor de ontdekkende leerweg, leren… Read more »

Lees verder
footer-wave