Schoolgids

Welkom bij het Han Fortmann

Han FortmannSchoolgids

Beste ouder(s)/verzorger(s) en beste leerlingen[1], Hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar op het Han Fortmann In deze online schoolgids is veel informatie te vinden over het onderwijs op het Han Fortmann en over de onderwijsorganisatie. Belangrijke informatie waar jullie van op de hoogte moeten zijn om de samenwerking school, ouders en leerlingen zo goed mogelijk… Read more »

Lees verder

Wie zijn wij?

Han FortmannSchoolgids

Han Fortmann, kansen, keuzes en kwaliteitDe locatie Han Fortmann is de havo- en vwo-afdeling van het Trinitas College.Vanuit het perspectief van kansen die wij de leerlingen bieden, keuzes die de leerlingen zelf kunnen maken en kwaliteit waar wij samen met onze leerlingen voor gaan, heeft het Han Fortmann zijn onderwijsprogramma opgebouwd. Ons gebouw ligt aan… Read more »

Lees verder

Waar staan wij voor?

Han FortmannSchoolgids

Op het Han Fortmann wordt gewerkt volgens het schoolplan van het Trinitas College. In dat schoolplan zijn voor het Trinitas College onze gemeenschappelijke missie, visie en kernwaarden vastgesteld en zijn onze ambities voor de periode tot 2024 geformuleerd. Lees hier verder over onze missie, visie en kernwaarden. Voor de periode 2018-2024 hebben we vier richtinggevende… Read more »

Lees verder

Onze missie, visie en kernwaarden

Han FortmannSchoolgids

Op het Han Fortmann wordt gewerkt volgens het schoolplan van het Trinitas College. In dat schoolplan zijn voor het Trinitas College onze gemeenschappelijke missie, visie en kernwaarden vastgesteld en zijn onze ambities voor de periode tot 2024 geformuleerd. MissieIedere leerling leert zijn talenten ontdekken en deze verder ontwikkelen. Door een positieve benadering krijgt de leerling… Read more »

Lees verder

Onze ambities

Han FortmannSchoolgids

Voor de periode 2018-2024 hebben we vier richtinggevende ambities geformuleerd. Ze geven richting aan de onderwijsontwikkeling op de locaties Han Fortmann en Johannes Bosco, ieder met hun eigen doelgroep. De veranderende maatschappij stelt andere eisen aan de wereldburgers van de toekomst. In die veranderende wereld biedt het Trinitas College zijn leerlingen onderwijs en staan wij… Read more »

Lees verder

Invulling op het Han Fortmann

Han FortmannSchoolgids

Op het Han Fortmann werken we dagelijks om hierboven vermelde missie, visie, kernwaarden en ambities vorm te geven. Dit komt o.a. in het volgende tot uiting: Aantrekkelijk, aansprekend en kwalitatief goed onderwijs Op onze school zijn de leerlingen verzekerd van goed en eigentijds onderwijs in een veilige, prettige en uitdagende omgeving. Docenten zijn bevoegd en… Read more »

Lees verder

Onderwijs op Han Fortmann

Han FortmannSchoolgids

Op deze pagina’s beschrijven we:

Lees verder

Onze onderwijsrichtingen

Han FortmannSchoolgids

Onze onderwijsrichtingen Het Han Fortmann biedt onderwijs aan in de afdelingen gymnasium, atheneum en havo. De mogelijkheid bestaat om naast de reguliere afdeling te kiezen voor tweetalig onderwijs op havo en vwo. Voor informatie over al onze brugklassen klik hier. Het Han Fortmann biedt een zeer breed pallet aan vakken aan, waarin leerlingen ook examen… Read more »

Lees verder

Onze brugklassen en de brugperiode

Han FortmannSchoolgids

Onze brugklassen In schooljaar 2022-2023 hebben we vier soorten brugklassen: mavo/havo, havo/vwo, vwo (atheneum en gymnasium) en tweetalig onderwijs (tto).In alle brugklassen worden in het eerste jaar 14 vakken gegeven met uitzondering van het gymnasium, waar 15 vakken worden aangeboden. De mavo/havo-brugklasIn deze klassen worden leerlingen geplaatst met minimaal een tl/h-advies van de basisschool. In… Read more »

Lees verder

De bovenbouw

Han FortmannSchoolgids

Doorstroom na het derde leerjaar Op zowel havo als vwo is er aan het einde van het derde leerjaar opnieuw een keuzemoment: de leerlingen kiezen een vervolgopleiding en een examenprofiel. Die keuze is gebaseerd op de capaciteiten en belangstelling van de leerling en op de wensen met betrekking tot vervolgopleiding en een later beroep. De… Read more »

Lees verder