Welkom bij het Han Fortmann

Geachte ouders*,

Met trots presenteer ik u onze online schoolgids. In deze schoolgids vindt u alle informatie over het onderwijs en de onderwijsorganisatie op het Han Fortmann. Voor u is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn over de school omdat we ervan uit gaan dat school, ouders en leerlingen samenwerken bij het leren op school. Door goed geïnformeerd te zijn over het reilen en zeilen op school kunnen ouders en leerlingen samen met de school optrekken. Het Han Fortmann heeft veel te bieden. Deze schoolgids helpt u om een snel overzicht te krijgen van ons aanbod, de organisatie, regelingen en afspraken en wijst daarmee de weg naar het antwoord op uw vragen.

Ik wens u en uw kind(eren) een plezierig en succesvol schooljaar toe op het Han Fortmann!

Dhr. T. Bosma
Directeur Han Fortmann

Beste leerling,

Een nieuw schooljaar gaat van start. Of je nu brugklasser bent of dit jaar eindexamen gaat doen, je bent natuurlijk benieuwd naar je klasgenoten, je leraren en je mentor. Met hen zul je het komende jaar veel optrekken. Een goed contact is daarom belangrijk. Zo ga je zelf met plezier naar school en lever je ook een bijdrage om de school prettig en veilig te houden. Je inzet in de klas en voor je schoolwerk helpt je bovendien bij de voorbereiding op de toekomst. Jóuw toekomst! In de gids staat de meest actuele informatie over hoe het onderwijs op de locatie Han Fortmann is georganiseerd. Er staat informatie in over afspraken en regels, maar ook bij wie je terecht kunt bij problemen of als je behoefte hebt aan begeleiding. Als je vragen hebt, kan deze schoolgids je een eind op weg helpen. Verder kun je natuurlijk altijd contact met je mentor zoeken. Ik wens je een prettig en succesvol studiejaar toe.

Dhr. T. Bosma
Directeur Han Fortmann

*Overal in deze gids waar ‘ouders’ staat, kan ook ‘ouder’ of ‘verzorger(s)’ worden gelezen. Overal waar ‘hij’ staat kan ook ‘zij’ worden gelezen.