Dit doen wij voor jou

Op de basisschool had je jouw eigen meester of juf. Op de middelbare school is dat natuurlijk anders. Elk vak wordt gegeven door een andere docent. Gelukkig heb je nog steeds een rots in de branding: je mentor! Zit je ergens mee dan kun je altijd bij hem of haar terecht.

foto 6 muziek

Een goede band
School is meer dan alleen leren en presteren. Wij zien jou, kennen jou en helpen jou. Ook je ouders betrekken we zoveel mogelijk bij jouw schooltijd. We maken uitgebreid kennis en houden goed contact. Zo bouwen we aan een sterke band met elkaar. Daardoor hebben we een relaxte sfeer op school. Als er problemen zijn lossen we die samen vaak snel op.

Zelfvertrouwen kweken
Niets is zo belangrijk als een goede dosis zelfvertrouwen. Als je gelooft in jezelf, maakt dat jouw schooltijd een stuk leuker en gemakkelijker. Wij helpen jou bij het kweken van (meer) zelfvertrouwen. Onze docenten proberen altijd hun positieve instelling over te brengen op jou.

foto 1 binnen

Extra ondersteuning
Soms kun je wel wat extra hulp gebruiken op school. Als je moeite hebt met een bepaald vak, bijvoorbeeld. Wil jij weten hoe je jouw school- en huiswerk slimmer aanpakt? Dat ga je leren tijdens de studielessen van je mentor. Extra ondersteuning hebben wij ook in huis. Heb je een leerprobleem, last van faalangst of examenvrees? We hebben alles in huis om angsten en problemen te overwinnen!

Studieplein
Heb je naast je huiswerkflexuren meer begeleiding nodig? Op het Studieplein kun je op je gemak leren. Er zijn computers, (afgeschermde) werkplekken en een loungehoek om even te relaxen. Na het 7de uur staat er thee en een koekje voor je klaar. Er is ook een coördinator die je kan helpen als je vragen hebt.