Waarom Johannes Bosco? vervolg

  1. De school voelt klein, vertrouwd en we kennen elkaar! De docenten staan altijd voor je klaar, weten wie jij bent en hoe het met je gaat. De pauzes zijn gescheiden, zo heeft steeds maar de helft van de afdelingen pauze en houden we de rust in school.

  2. Problemen lossen we samen op! Heb je behoefte aan hulp of extra ondersteuning bij school? Op Johannes Bosco is dat allemaal goed geregeld. We maken uitgebreid kennis met je ouders en houden goed contact met elkaar.

  3. We zijn een goed georganiseerde school, waar jij je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Je krijgt de tijd en ruimte om aan ons te wennen.

  4. Voortaan ga jij naar school met je notebook in de tas. Naast boeken gebruiken we digitale lesmethodes. Die maken de lessen nog interessanter. In onze praktijklokalen vind je de nieuwste technische snufjes. 3D printen, lasertechniek en robotica: jij kunt ermee werken.

  5. Je staat met 1-0 voor als je je zelfverzekerd voelt. Daarom bouwen we samen aan jouw zelfvertrouwen.

  6. Leren doe je natuurlijk niet alleen binnen de vier muren van de school. Excursies, uitjes, reizen, projecten en stages. De komende jaren op Johannes Bosco staat je een heleboel leuks en interessants te wachten!