Dit staat je te wachten in de brugklas

JB_03 klein

De eerste weken
Bij wie kom ik in de klas, wie worden mijn vrienden? Misschien wel het spannendste onderdeel als je van je vertrouwde basisschool naar de brugklas gaat. We beginnen het jaar met elkaar leren kennen. Dat doen we in de klas tijdens de mentorlessen. En natuurlijk gaan we ook met z’n allen leuke dingen doen. Er staan allerlei introductieactiviteiten op het programma. Reken maar dat het gezellig wordt!

Na een paar maanden
De eerste maanden vliegen voorbij. Het groepsgevoel in de klas is gegroeid. Langzaam worden jullie een hechte club. Het lesrooster kun je inmiddels makkelijk ontcijferen en je weet de weg in school. Je eigen notebook heb je altijd bij je om te werken met digitale lesmethodes. Tijdens speciale studielessen leer je hoe je handig met huiswerk om gaat. Plannen is tenslotte ook iets wat je moet leren.

Kies voor jouw talent
Doen waar je goed in bent is leuk! Wij vinden het belangrijk dat je op school kunt werken aan jouw talent. Met een uitgebreid pakket aan keuzevakken, bepaal jij wat je graag wilt doen. Wie weet sta jij straks op het podium bij De Grote Prijs, bouw je je eigen website of print jij je eigen 3D ontwerp. Op Johannes Bosco ontwikkel je een ondernemende houding. Jij weet wat je wilt en bent klaar voor de toekomstige samenleving!