12 oktober 2021

Cambridge Engels

Het Trinitas College, locatie Johannes Bosco wil graag haar leerlingen uitdagen en hun talenten ontwikkelen. We bieden onze leerlingen van alle leerjaren de mogelijkheid om nog grondiger kennis te maken met wereldtaal nummer één: Engels. Een goed niveau Engels is een vereiste binnen het onderwijs en op de arbeidsmarkt.


Cambridge English Qualifications zijn toegespitste examens, die het leren van Engels plezierig, effectief en nuttig maken. Deze unieke aanpak stimuleert doorlopende vooruitgang met een duidelijke leerroute om taalvaardigheden Engels te verbeteren.
Elk examen is gericht op een niveau van het ERK waardoor leerlingen de vier vaardigheden kunnen ontwikkelen en opbouwen.

Cambridge English, onderdeel van de Universiteit van Cambridge, is een van de voornaamste diploma’s Engels wereldwijd. Bovendien heeft Cambridge English meegewerkt aan de ontwikkeling van het ERK waaraan de volgende certificaten verbonden zijn: Cambridge English Young Learners, A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced en C2 Proficiency. Tevens worden deze diploma’s door meer dan 22 000 universiteiten, werkgevers en immigratiediensten wereldwijd erkend.

Al deze examens worden afgenomen bij een officieel Cambridge English examencentrum. Onze leerlingen kunnen dit examen afleggen bij  het Horizon College Alkmaar in Maart 2022 (eerste groep leerlingen ) en in Juni 2022 ( tweede groep leerlingen )

Folder
Voor meer informatie bekijk de folder van Cambridge English of ga naar de website: www.cambridgeenglish.org/nl/schools

Contact
Wilt u meer weten over dit programma binnen onze school? Mevr. I. Schong en mevr. T. Tuinman zijn de contactpersoon voor het Cambridge English programma. Zij zijn te bereiken op het volgende mailadres: CambridgeJB@trinitascollege.nl