12 september 2022

Parijs met vwo 6: ”twee dagen genieten”

Woensdag 31 augustus om 3.15 uur stapte een groep van 101 leerlingen (plus acht begeleiders) in de bus naar Parijs. Deze groep had door Corona de uitwisseling met Italië gemist en om dit enigszins te compenseren, is aan het eind van vorig schooljaar voor de toen nog vwo 5 leerlingen een reis naar Parijs georganiseerd.

Na aankomst in het hotel om 11 uur, werd de bagage gedropt en ging het volle programma van start. Op dag één maakte de groep bij prachtig weer een flinke wandeling langs de hoogtepunten van Parijs met als afsluiting van de dag een bezoek aan een prachtig verlichte Eiffeltoren.

Op dag twee was iedereen al weer vroeg uit de veren, want Disneyland Parijs stond op het programma. Een verblijf van 12 uur in het park (van 10 tot 10)  betekende dat iedereen bijna alle beoogde attracties heeft kunnen doen, veel attracties zelfs meerdere keren, omdat de wachtrijen heel beperkt waren.

Vrijdagochtend om half 6 was iedereen weer terug bij de Beukenlaan, waar ouders klaar stonden om leerlingen thuis lekker onder de wol te stoppen voor een welverdiende vrije dag.

Het waren een paar zeer geslaagde dagen met  een geweldige groep vrolijke en positieve leerlingen.