28 september 2021

Kennismakingsdagen klas 2

Op woensdag 8 en donderdag 9 september, gingen alle leerlingen uit de 2e klassen op de fiets naar het recreatiegebied Geestmerambacht voor de kennismakingsdagen. De leerlingen van havo 2 op woensdag en die van vwo 2 op donderdag. En wat een mooie nazomerdagen hadden we uitgekozen! Alleen de fietstocht was al een feest.

Bij Geestmerambacht stonden BSM-leerlingen uit de bovenbouw al klaar om leiding te geven aan allerlei samenwerkingsspelletjes. Van kruiwagenrace en touwtrekken tot tweelingvoetbal, volleybal, frisbee en (reuze)tangram. Er werd een beroep gedaan op de kracht, snelheid, behendigheid én slimheid van de leerlingen. Voor ieder wat wils dus.

Alle leerlingen deden dan ook enthousiast en op hun eigen manier hun best. Er viel ten slotte als klas ook iets te winnen: een lekkernij voor de klas die aan het eind van de dag de meeste punten had verzameld. En eeuwige roem, natuurlijk of tenminste voor een jaar.

Kortom: enthousiaste leerlingen, BSM begeleiders, organisatoren en mentoren. Het waren topdagen, en een mooie opstap naar hopelijk een prachtig jaar!