9 juli 2021

Zo trots als een pauw!

Zo trots als een pauw zijn wij op onze leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Bijna alle leerlingen zijn geslaagd en dat verdient een groot compliment!  Zéker omdat deze leerlingen in de afgelopen twee schooljaren flink last hebben gehad van de coronamaatregelen.

Groot feest was het dus afgelopen woensdag voor de geslaagde havoleerlingen en gisteren voor de vwo’ers. Het schoolplein was omgetoverd in een festivalterrein* met vrolijk versierde kraampjes. Een gelegenheidsband bestaande uit leerlingen van vwo 5 met muziek in het pakket zorgde voor een spetterende sfeer. Het weer werkte ook mee; een heerlijk zonnetje en vrolijke mensen maakten het feest helemaal af!

De rode loper lag klaar voor de feestvierders en onder de ballonnenboog ontvingen de leerlingen een zonnebloem. Tjebbe Bosma (onze directeur) stond klaar om de kandidaten en hun ouders op verzoek op de gevoelige plaat vast te leggen. Vervolgens was er een lekker drankje voor de genodigden, kon het jaarboek (cadeautje van de ouderraad) bij één van de kraampjes worden opgehaald en was er gelegenheid om even bij te praten met de docenten en met elkaar.

Na dit gezellige samenzijn gingen de geslaagden samen met twee genodigden naar een voor de gelegenheid feestelijk versierde grote, maar toch knusse ruimte, waar de mentor het felbegeerde diploma uitreikte.  

Wij wensen alle geslaagden (en de enkele nog niet geslaagde) leerlingen een hele mooie toekomst!

*Met dank aan Anneke Leek en de ouderraad voor de prachtige aankleding van het plein!