Waarom Han Fortmann?

We kunnen natuurlijk wel 100 redenen noemen waarom Han Fortmann de leukste en de beste in de regio is als je minimaal een havoadvies hebt. Dit is onze top-10:

  1. We zijn een goed georganiseerde school, waar jij je veilig zult voelen.
  2. Door de slimme indeling van het gebouw voelt de school klein en vertrouwd.
  3. Vanaf de eerste schooldag werken we samen aan het groepsgevoel in de klas. Jij en je klasgenoten vormen algauw een hechte club.
  4. Je hebt extra veel mentoruren. Zit je ergens mee? Je kunt er altijd over praten.
  5. We gaan met de tijd mee! Bij ons kun je kiezen voor Onderwijs Nieuwe Stijl (ONS). Geen cijfers, maar leerdoelen. Niet alleen vakken, maar ook vakoverstijgende projecten en ook zelf keuzes maken tijdens een les. Wat gebeurt er in de wereld en de samenleving? In de ONS-klas staat dat centraal.
  6. Voortaan ga jij naar school met je notebook onder je arm. Naast boeken gebruiken we digitale lesmethodes, die de lessen nog interessanter maken.
  7. Op het Trinitas College kun je alle richtingen volgen: van vmbo tot gymnasium. Wil je je koers wijzigen of doorstromen? Er is van alles mogelijk.
  8. School wordt nog leuker als je kunt doen wat je interesseert en waar je goed in bent. We bieden jou een zeer uitgebreid programma keuze- en talentvakken. Ben je sportief, creatief of muzikaal, dan kun je je hart ophalen!
  9. Je staat met 1-0 voor als je je zelfverzekerd voelt. Daarom bouwen wij actief aan jouw zelfvertrouwen.
  10. Leren doe je natuurlijk niet alleen binnen de vier muren van de school. Excursies, uitjes, reizen, projecten, stages… De komende jaren op Han Fortmann staat je een heleboel leuks en interessants te wachten!