Waarom het Han Fortmann?

We kunnen natuurlijk wel 100 redenen noemen waarom het Han Fortmann de leukste en de beste school in de regio is. Dit is onze top-10 voor jou:

Kansen:
1. De wereld aan je voeten? Het Han Fortmann is een school met volop internationale mogelijkheden. Natuurlijk onze tweetalige opleidingen, op havo en vwo. En wat dacht je van de internationale uitwisseling met onze Italiaanse partnerscholen? Of liever één of meerdere taalcertificaten? Bij ons kun je extra internationaal bekende taalcertificaten voor Duits, Engels en/of Frans behalen!
2. Je kunt twee jaar de tijd nemen om te kijken welk niveau het beste past bij jou. Wij helpen jou om je doelen te behalen. Lukt het even niet, dan is er altijd hulp te vinden, bijvoorbeeld in de studieplaats of in de trajectgroep. We doen het samen!
3. Op het Trinitas College kun je alle richtingen volgen: van vmbo tot gymnasium. Wil je je koers wijzigen of doorstromen? Er is van alles mogelijk.

Keuzes:
4. School wordt nog leuker als je kunt doen wat je interesseert.
5. Je maakt dus zelf keuzes en dit begint meteen in de brugklas. Wil je meer sporten, of liever meer tijd besteden aan cultuur of techniek/informatica? Jij kiest!
6. Je kunt op het Han Fortmann ook extra activiteiten doen. Of wat dacht je van leren debatteren, het volgen van een bandworkshop, het vak robotica, Olympic Moves of meedoen aan De Grote Prijs, het muzikale spektakel van het Trinitas College? Dit kan op het Han Fortmann!
7. Het is nog ver weg, maar wel alvast goed om te weten. Als je in de derde klas je vakkenpakket kiest, dan merk je dat je kunt kiezen uit heel veel interessante vakken om examen in te doen. Denk aan Bewegen, Sport en Maatschappij, maar ook bijvoorbeeld aan informatica of een kunstvak.

Kwaliteit:
8. We zijn een goed georganiseerde school, waar jij je veilig zult voelen.
9. Vanaf de eerste schooldag werken we samen aan het groepsgevoel in de klas. Jij en je klasgenoten vormen algauw een hechte club. Je staat met 1-0 voor als je je zelfverzekerd voelt. Daarom bouwen wij actief aan jouw zelfvertrouwen. Je hebt extra veel mentoruren. Zit je ergens mee? Je kunt er altijd over praten.
10. Voortaan ga jij naar school met je notebook onder je arm. Naast boeken gebruiken we digitale lesmethodes, die de lessen nog interessanter maken.