12 februari 2020

De Kleine Prijs

De Kleine Prijs 7 en 8 februari

De Grote Prijs van het Trinitas College is al jaren een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Waar Henny Huisman de carrière van verschillende nationale artiesten een zetje gaf, heeft De Grote Prijs al honderden scholieren geïnspireerd in het ontwikkelen van hun muzikaal talent. Talloze Noord-Hollandse bandjes zijn in de loop der jaren ontstaan in de gangen van de scholen van het Trinitas College, maar ook voor jongeren die later kiezen voor een beroep in podium- en evenemententechniek is De Grote Prijs een mooie springplank. De Grote Prijs biedt namelijk niet alleen leerervaringen voor muzikale talenten, maar ook voor degenen die liever achter de schermen werken.

En dat was dit jaar weer goed te merken tijdens de voorrondes op 7 en 8 februari op het Johannes Bosco. Twee avonden lang stroomde de aula vol met publiek, waren er tientallen leerlingen op de been om achter de schermen alles te regelen en stonden de leerlingen van Han Fortmann en Johannes Bosco nerveus te wachten op hun moment in de schijnwerpers. Van de bijna 50 deelnemende acts – instrumentaal, zang en dans – konden er 22 door naar het grote evenement in theater Cool op 19 en 21 maart.
Ook dit jaar was het niveau hoog. Ook dit jaar was het een moeilijke opgave voor de jury en liet het publiek zich luid horen voor de optredens die de meeste indruk maakten. Talent, plezier en lef spatten van het podium!

Inmiddels zijn de 22 acts die door zijn naar De Grote Prijs bekend. De komende weken zullen zij begeleid en gecoacht worden om zo hun performance nog indrukwekkender te maken. Zodat het dak eraf kan op 19 en 21 maart!
Wil je erbij zijn? Kaarten zijn te koop via www.degroteprijs.nl.