Han Fortmann

Kansen, Keuzes en Kwaliteit

Ga jij voor kansen, wil je zelf keuzes maken en kies je voor kwaliteit, dan ben je bij Han Fortmann  aan het juiste adres! Op Han Fortmann kun je met plezier leren in een veilige en fijne sfeer onder goede begeleiding. Met een mavo/havo-, havo- of vwo-advies ben je bij ons van harte welkom.Nieuwsgierig geworden? Op onze Groep 8-pagina’s en in de Online schoolgids kun je heel veel informatie over onze school lezen.

Accreditaties

Accreditaties

Han Fortmann

Film opening lustrum HF 50 jaar!

28 november 2023

Dinsdag 5 september 2023 was een onvergetelijke dag. Het prachtige weer, de gezamenlijke lunch, het geweldige optreden van Claude en het enthousiasme van de leerlingen maakten de aftrap van het Lustrum tot een groot succes. In het filmpje komen de highlights nog eens voorbij.

Lees verder
Han Fortmann

Uitwisseling vwo-5: groeten uit la bella Italia

15 november 2023

In het kader van de uitwisseling, verblijven onze leerlingen van vwo-5 deze week in Italië. In ons onderwijs besteden wij namelijk aandacht aan internationalisering. Wij vinden het onze taak om leerlingen op te leiden tot wereldburgers die goed zijn voorbereid op de internationale en interculturele maatschappij.

Lees verder
Han Fortmann

Excursie gymnasium 4

19 oktober 2023

Op woensdag 18 oktober is gymnasium 4 op excursie geweest naar het Paleis op de Dam en het Allard Pierson Museum in Amsterdam.

Lees verder
Han Fortmann

Kennismakingsdagen brugklassen

7 september 2023

Dag drie in de kennismakingsweek van onze nieuwe brugklasleerlingen stond in het teken van sport en muziek.  Daarnaast organiseerde elke mentor nog een eigen activiteit.

Lees verder
Han Fortmann

Aftrap lustrumjaar groot succes 

6 september 2023

Met een gezamenlijke lunch vóór de school, een toespraak van de burgemeester én een spetterend optreden van de populaire zanger Claude, hebben wij gisteren het lustrumjaar officieel geopend.

Lees verder
footer-wave