Welkom bij Johannes Bosco

Geachte ouders,*

Met trots presenteer ik u onze (online) schoolgids. Een plek waar alle informatie over het onderwijs op Johannes Bosco en onze onderwijskundige ambities voor de aankomende jaren terug te vinden is.
In deze gids geven wij u een rondleiding door onze school. Langs onze ideeën over goed onderwijs en hoe we deze vormgeven in de dagelijkse praktijk. In de klas, maar ook daarbuiten. Voor de kinderen die meer aankunnen dan we op het eerste gezicht zouden denken en voor de kinderen die met wat extra ondersteuning toch kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Daarnaast kunt u lezen hoe het onderwijs op onze school georganiseerd is. De gids geeft antwoord op vele vragen. Ook treft u een overzicht aan met namen, functies, huisregels, etc. Kortom, een praktische gids om informatie van onze school in op te zoeken.

Wij hopen dat u na deze rondleiding ervan overtuigd bent dat u en uw kind zich thuis zullen voelen op onze school. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag nader.

Ik wens u en uw kind(eren) een plezierig en succesvol schooljaar toe op Johannes Bosco!

José van Koten
directeur Johannes Bosco

*Overal in deze gids waar ‘ouders’ staat, kan ook ‘ouder’ of ‘verzorger(s)’ worden gelezen. Overal waar ‘hij’ staat kan ook ‘zij’ worden gelezen.