27 september 2022

Brugklaskamp

De afgelopen week zijn alle brugklassen op kamp geweest naar De Broekakkers in Egmond. We kijken terug op een zeer geslaagd brugklaskamp waarin de leerlingen elkaar en hun mentor beter hebben leren kennen.

De leerlingen vertrokken ‘s ochtends vroeg op de fiets richting Egmond. Hier en daar een buitje, maar gelukkig hielden de meeste groepen het nagenoeg droog. Bij aankomst bij de accommodatie de Broekakkers werden de kamerindelingen gemaakt en de bedden opgemaakt. 

Op het strand zou er geraft worden, maar door de harde wind was dat niet mogelijk. Gelukkig kon er wel worden gebodyboard. Ook hebben de leerlingen allerlei spellen zoals in Expeditie Robinson gespeeld, waarbij samenwerken essentieel was en wat een teamwork hebben wij gezien! ‘s Avonds stond er een lekker patatje klaar voor iedereen en werd het spel Levend Stratego gespeeld. 

De volgende dag, na een nacht met wat weinig slaapuren, kregen de leerlingen een heerlijk ontbijtje en vetrokken zij op de fiets naar zwembad de Hoornsevaart om daar met hun klas te gaan zwemmen.