Online informatieavond voor ouders/verzorgers

Datum: 19 januari 2021
Tijd: 19:30 - 21:00

Beste ouders/verzorgers,

Op 19 januari organiseren wij een informatieavond voor ouders/verzorgers, omdat we denken dat het ook voor u prettig is om alle informatie over Johannes Bosco nogmaals op een rijtje gepresenteerd te krijgen. Helaas gaan dit soort dingen dit jaar door de situatie met Corona anders dan anders en mogen wij u niet ontvangen.

Gelukkig hebben we een mooi alternatief gevonden: de 19e wordt de avond waarop wij verschillende informatieve presentaties via een livestream bij u thuis verzorgen! Voor u lekker vanaf de bank, u mist slechts onze heerlijke koffie. Wat kunt u van ons verwachten:

Van 19.30 tot 19.50 uur:
Welkom & flexroosterJosé van Koten (directeur)
Een of twee presentaties naar keuze:
Twee rondes: van 19.55 tot 20.15 uur en
van 20.30 tot 20.50 uur
A. Mavo-XtraMirel Boerhoop
(teamleider mavo-Xtra)
B. Ontdekkende leerwegEvelien Nan
(coördinator OL)
C. Beroepsgerichte leerwegenRobert van Zanten en Tim de Jonker
(teamleiders BL)
D. Ondersteuning en begeleidingHilda van Reeuwijk en Bobby van Amerongen
(trajectbegeleiders)
E. RT (dyslexie, etc)Carla van Stralen
(RT)

We adviseren u om als browser Google Chrome te gebruiken. Als u Google Chrome nog niet heeft, adviseren wij u deze browser alsnog te installeren op uw computer. Hiermee werkt het online programma namelijk het beste.

U kunt zich hier aanmelden voor de informatieavond. Na aanmelding ontvangt u per mail een bevestiging met daarin een link die u moet openen. Na het openen kunt u inschrijven voor de verschillende presentaties.

OPEN HUIS
Ook de organisatie van het Open Huis op dinsdag 9 en woensdag 10 februari krijgt een ‘ livestream’ invulling voor u en uw kind! Binnenkort berichten we u verder hierover en kunt u zich hiervoor ook aanmelden.