11 januari 2023

Activiteiten groep 8

De maanden januari en februari staan in het teken van verdere voorlichtingsactiviteiten aan leerlingen van groep 8 en hun ouders. We nodigen u en uw kind hiervoor graag uit!

Bij ‘lees verder’ staan al onze groep 8 -activiteiten op een rijtje.

Op de groep 8 pagina van onze website kan voor de verschillende activiteiten worden ingeschreven. <Groep 8 – Johannes Bosco>

Hierbij de activiteiten op een rijtje:

  1. De Ouderinformatieavond:  Op dinsdagavond 24 januari organiseren we op Johannes Bosco een – online – ouderinformatie- avond voor ouders van groep 8 leerlingen. Ook ouders van groep 7 leerlingen die zich willen oriënteren op het VO zijn welkom. De avond wordt online via Teams georganiseerd. U kunt thuis met elkaar achter de computer verschillende presentaties volgen en via de chat vragen stellen.
  2. Rondleiding ouders: In de week van 30 januari plannen we een tweede rondleiding in voor ouders van groep 8, ‘live’ op JB. (zie inschrijfformulier)
  3. Workshopmiddag 2: Op woensdag 1 februari organiseren we weer een workshopmiddag voor groep 8-leerlingen. De leerlingen kunnen een keuze maken uit een groot aanbod van workshops.
    (zie inschrijfformulier)
  4. Open huis: Op dinsdag- 14 en woensdagavond 15 februari van 18.00 tot 21.00 uur staat ons open huis gepland. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.
  5. Masterclasses groep 8-leerlingen: Op woensdag 22 februari kunt uw kind een masterclass Techniek, Zorg en Welzijn, ontdekkende leerweg of mavo-Xtra volgen. (zie inschrijfformulier)


Uw kind aanmelden voor Johannes Bosco voor het schooljaar ‘23-‘24 kan vanaf 23 januari via het digitale inschrijfformulier op onze website.