Aanmelden eerste leerjaar 2021-2022

Wat fijn dat je je wilt aanmelden op Johannes Bosco!
Vul samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) het digitale aanmeldformulier hieronder in en verstuur het formulier naar ons toe. Je ontvangt dan een bevestiging per mail.
Als je hulp nodig hebt bij het invullen, dan kun je contact opnemen met de school via infojb@trinitascollege.nl . Wij nemen dan contact met je op.
Onder normale omstandigheden wordt de aanmelding definitief gemaakt op de aanmeldavonden, die in ons programma op 1 en 2 maart staan vermeld. Door de coronamaatregelen loopt het aanmeldingsproces dit jaar  anders en vervallen de aanmeldavonden op 1 en 2 maart.
We vragen je bij voorkeur om het digitale aanmeldformulier uiterlijk 5 maart in te vullen. Lukt dit niet, geen probleem, het formulier blijft na 5 maart ook nog enige tijd ‘open staan’. Na het versturen van het formulier krijg je van ons bericht over de formele afhandeling. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie.

Voor het aanmelden voor hogere leerjaren kan contact opgenomen worden met decaan mevrouw A. Oudhuis. Klik hier voor meer informatie.