Aanmelden eerste leerjaar 2023-2024

Wat fijn dat je je wilt aanmelden op Johannes Bosco!

Vul samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) het digitale aanmeldformulier hieronder in en stuur het formulier naar ons toe. Je ontvangt dan een bevestiging per mail dat je aanmelding ontvangen is. Om de aanmelding compleet te maken, dient minimaal 1 ouder/verzorger op school te komen om het inschrijfformulier te ondertekenen.

Vergeet niet om het schooladvies en je ID-bewijs mee te nemen.

Als je hulp nodig hebt bij het invullen, dan kun je contact opnemen met de school via infojb@trinitascollege.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Voor het aanmelden voor hogere leerjaren voor Johannes Bosco klik hier.

Betreft: Aanmelding ontdekkende leerweg schooljaar 23-24

Er is veel belangstelling voor de ontdekkende leerweg. Het aantal leerlingen dat we in de brugklas kunnen plaatsen op het leerplein van de ontdekkende leerweg is bereikt. Alle leerlingen die zich t/m  dinsdag 7 maart, 17.00 uur hebben aangemeld voor de ontdekkende leerweg kunnen we plaatsen.

Als u vanaf dinsdag 7 maart, 17.00 uur uw kind aanmeldt voor de ontdekkende leerweg kunt u het inschrijfformulier wel gewoon invullen. Na ontvangst nemen we vanuit de school z.s.m. contact met u op. U wordt gevraagd een 2e keuze kenbaar te maken of voor de mavo-Xtra of voor de beroepsgerichte leerwegen. Uw kind komt voor de ontdekkende leerweg op de wachtlijst te staan.

Betreft aanmelding   mavo-Xtra en op de beroepsgerichte leerwegen

Op de mavo-Xtra en op de beroepsgerichte leerwegen kunnen altijd alle leerlingen die zich aanmelden worden geplaatst.


We zijn blij dat er veel leerlingen voor onze school gekozen hebben!