Huiswerkbegeleiding / Lyceo

Lyceo biedt op de locatie Han Fortmann de mogelijkheid aan om op school huiswerkbegeleiding en bijles te volgen. Door de begeleiding van Lyceo kunnen we leerlingen na schooltijd blijven ondersteunen met de lesstof. Lyceo kan deze begeleiding extra passend maken voor de leerling door direct contact met docenten en mentoren.

Aan het deelnemen van activiteiten van Lyceo zijn voor de ouders kosten verbonden. Hieronder is informatie van Lyceo te vinden.

Huiswerkbegeleiding
Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan leerlingen die het lastig vinden om zelfstandig met huiswerk aan de slag te gaan, moeite hebben met het plannen van huiswerk of behoefte hebben aan extra begeleiding. De huiswerkbegeleiding wordt in kleine groepen gegeven.

Bijles
Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van bijles voor leerlingen die moeite hebben met een schoolvak of achterlopen op de lesstof. De bijles wordt één-op-één gegeven door een ervaren begeleider.

Examentraining
Om leerlingen klaar te stomen voor de examens biedt Lyceo examentraining in kleine groepen aan. In een paar dagen worden leerlingen helemaal klaargestoomd voor het eindexamen van een specifiek vak.

Meer weten?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze vestiging of neem contact op met [informatie volgt nog].

Lyceo Extra
Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma biedt Lyceo dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat Lyceo nog meer doet? Kijk op Lyceo Extra.