1 december 2020

Kom met je klas naar Trinitas!

Spannend! Je eerste echte lessen op de middelbare school. Dit jaar organiseert het Trinitas College speciale dagen waarop leerlingen van een basisschool een ochtend of middag op bezoek komen bij Han Fortmann en twee lessen gaan volgen.  

De basisschoolleerlingen hebben van tevoren kunnen aangeven of zij naar het HF toe gaan en/of de JB. De leerlingen van eenzelfde school zitten bij elkaar. Leerlingen van onze school die ook oud-leerling zijn van de desbetreffende basisschool, zijn gastvrouw of gastheer. 

Gisteren hebben we de leerlingen van de Hasselbraam ontvangen. Zij volgden de lessen geschiedenis/levo en Engels. Bij geschiedenis hebben de leerlingen onder andere een memoryspel gemaakt en het spel natuurlijk ook gespeeld.  De kinderen waren heel fanatiek en enthousiast en ook de juffen speelden fanatiek mee.  

De leerlingen hebben aan het eind nog vragen kunnen stellen. Zij waren benieuwd wat je moet doen als je te laat bent en wat er gebeurt als je iets doet wat niet mag. Gelukkig wisten onze brugklassers natuurlijk het antwoord!

Na afloop kregen de achtstegroepers nog een pakje drinken en een presentje als aandenken.