9 februari 2021

Het Han Fortmann is klaar voor het online Open Huis.

De tasjes voor het Open Huis van Han Fortmann zijn inmiddels allemaal bij de leerlingen thuisgebracht door docenten en medewerkers van de school. Vandaag heeft directeur Tjebbe Bosma de laatste tasjes persoonlijk bij de leerlingen thuis afgeleverd.

Vanavond gaat het online Open Huis los. We hopen dat alle leerlingen er zin in hebben; wij zien er zeker naar uit om de leerlingen kennis te laten maken met onze mooie school. We starten met een introductiefilm, gemaakt door drie huidige examenleerlingen waarin zij via een vlog een beeld geven van de school. Vervolgens kunnen alle groep 8-leerlingen die zich hebben aangemeld meedoen met twee lesjes naar keuze. Zij konden bij het aanmelden kiezen uit 18 online lesjes. Afsluitend is er een gezamenlijke les van onze scheikundedocent Marcel Vinke, waarbij de leerlingen zelf gel gaan maken.  De materialen voor deze leuke les zitten in het Han Fortmann tasje.

Wij hopen op deze manier de huidige groepachters toch een complete indruk van Han Fortmann te kunnen geven, zodat de leerlingen in deze vreemde tijd een goede schoolkeuze kunnen maken.