29 januari 2021

De Grote Prijs

De Grote Prijs is dé muzikale talentenpresentatie van de leerlingen van het Trinitas College. In bijna 30 jaar is de show uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse evenement in Theater Cool. Als school zijn wij ontzettend trots dat we De Grote Prijs hebben als evenement voor muzikale leerlingen!

De Grote Prijs is altijd in maart, maar voorafgaand is er altijd de Kleine Prijs in februari. Dat is de voorronde van de Grote Prijs, en daar mag iedereen die op het Trinitas College zit aan meedoen!

De Kleine Prijs
De Kleine Prijs wordt ieder jaar om en om gehouden in de aula’s van het Han Fortmann en die van Johannes Bosco. Iedereen die wil optreden mag hieraan meedoen! Schrijf je hier in voor De Kleine Prijs.

Hieronder een overzicht van de categorieën waarin kan worden meegedaan:
Popgroep
Live Begeleid
Soundmix
Instrumentaal
Dans
Hiphop/rap/dance

Een jury én het aanwezige publiek kiezen  de Kleine Prijs altijd de 22 beste acts die doorgaan naar De Grote Prijs. Tijdens de Grote Prijs in Theater Cool worden aan het einde de categorieprijzen uitgereikt en de Rabobank Grote Prijs wisseltrofee voor de állerbeste act.

De Grote Prijs talenten zien we ook terug op TV. Oud-leerling Mikki van Wijk is al te zien geweest bij The Voice of Holland. Daniël Bos en Brenda van Aarsen (oud-leerlingen) zijn momenteel te zien bij The Voice of Holland! 

Wil je meer informatie over De Grote Prijs? Ga dan naar onze website De Grote Prijs en volg De Grote Prijs op Instagram of Facebook.

P.S. Vanwege corona is De Grote Prijs in 2021 op andere data:

De Kleine Prijs: 26 & 27 maart 2021 (onder voorbehoud)
De Grote Prijs: 10, 11 en 12 juni óf 28 juni t/m 3 juli 2021 (onder voorbehoud)