Workshopmiddag voor groep 8

Datum: 27 januari 2021
Tijd: 14:30 - 16:30

update 14 januari 2021:
Beste ouder(s)/verzorger(s), beste groep 8-leerling,
Na de persconferentie van afgelopen dinsdag is duidelijk geworden dat de workshopmiddag op woensdag 27 januari helaas niet in de huidige vorm door kan gaan.
We zullen u binnenkort informeren of er mogelijkheden zijn om de workshopmiddag op een andere datum of in een andere vorm te houden.

De inschrijving is tot dat er meer duidelijk is gesloten.

Voor de leerlingen die er op 4 november niet bij konden zijn, of graag nog een keer willen langskomen op het Han Fortmann, organiseren wij op woensdag 27 januari een tweede workshopmiddag. Tijdens deze middag kun je alvast een beetje ervaren hoe het is om op het Han Fortmann te zijn! Ook maak je kennis met onze docenten en leerlingen, om zo al wat te proeven van de gezellige sfeer bij ons op school.

Zo kun je o.a. leren hoe je een drone programmeert en een sieraad in speksteen maakt. Of je kiest voor een mini-cursus Frans, doet lekker actief mee aan de workshop sport of je leert etsen als Rembrandt. Keuze genoeg! De inloop is vanaf 14.30 uur. Om 14.45 uur is er een gezamenlijke start en de eerste les begint om 15.00 uur. De middag is om 16.30 uur afgelopen.

Je kunt je voor een of twee workshops inschrijven. Klik hier voor uitgebreidere informatie over de workshops en het inschrijfformulier. Je kunt je t/m zondag 24 januari 2021 inschrijven.

De activiteit is onder voorbehoud van de coronamaatregelen.