Rondleiding ouders (vrijdag 2 t/m woensdag 7 februari)

Datum: 2 februari 2024
Tijd: 09:00 - 10:00

Beste ouders/verzorgers,

Spannend, uw kind zal volgend jaar starten op het voortgezet onderwijs! Uw kind heeft de mogelijkheid om onze school in bedrijf te zien tijdens de workshopmiddagen. Wij willen u van harte uitnodigen voor een rondleiding tijdens schooltijd, zodat ook u kunt zien hoe onze school in het ‘echt’ is. Wij organiseren deze rondleidingen in groepen van maximaal 8 personen. U zult tijdens deze rondleiding informatie krijgen over ons onderwijs, met eigen ogen zien hoe de lessen zijn en kennismaken met onze leerlingen, medewerkers en het gebouw. Uiteraard is er tijdens de rondleidingen ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en het stellen van vragen. 

In de week van vrijdag 2 t/m woensdag 7 februari a.s. organiseren we onder schooltijd rondleidingen voor ouders van groep 8.

Inschrijfformulier rondleiding februari 2024

Hieronder kunt u zich aanmelden. Mocht u met meer dan een persoon naar de rondleiding komen, wilt u dan meerdere plekken reserveren? Deze rondleiding is enkel voor ouders/verzorgers, de kinderen zijn van harte welkom tijdens de workshopmiddagen en het Open huis.

Maak hier uw keuze voor een datum
Vink hier een datum aan
De (nog) beschikbare data en tijden passen me niet. Ik word graag geïnformeerd over een mogelijk alternatieve datum