Online masterclasses gymnasium en tto

Gymnasium: daag jezelf uit!

Ben jij zo’n snelle leerling, die al heel snel begrijpt waar het over gaat in de les? Vind je het leuk om te puzzelen op lastige vragen? Dan is het gymnasium op het Han Fortmann echt iets voor jou. Op het gymnasium leer je meer dan alleen de bekende vakken. Je krijgt namelijk ook Latijn, Grieks en klassieke vorming. Maar bovenal leer je op het gymnasium om jezelf uit te dagen. Dat doe je door samen met je klasgenoten ingewikkelde vraagstukken op te lossen.

Ben je benieuwd en wil je weten of het gymnasium iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de online masterclass op woensdagmiddag 17 februari door op de link onderaan de pagina te klikken! We gaan dan lekker puzzelen: kun jij Latijnse en Griekse woorden vinden in het Nederlands?

Wijsheid begint met verwondering. – Socrates (Griekse filosoof). Blijf je verwonderen en kies voor het gymnasium!

TTO: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”

Wil je weten of tweetalig onderwijs (tto) iets voor jou is? Schrijf je dan in voor een online masterclass tto. Dan kun je ervaren hoe dat is, les in het Engels krijgen. Op woensdagmiddag 17 februari vanaf  14.30 worden er lesjes muziek, Engels, wiskunde of biologie gegeven. Je gaat dan twee van deze lesjes volgen, elk van ongeveer een half uur. Ben je benieuwd? Schrijf je onderaan deze pagina in voor deze masterclass door op de link te klikken!

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”. (Nelson Mandela) Verander de wereld, om te beginnen voor jezelf, en kies voor tweetalig onderwijs!

Klik  HIER om je in te schrijven voor één van de masterclasses. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je uiterlijk 17 februari een linkje om mee te doen met de les via Microsoft Teams.