De Grote Prijs

Update:
Tot onze grote spijt moeten wij meedelen dat wij, conform het landelijke verbod op evenementen met meer dan 100 personen, De Grote Prijs en het Dance Event voor volgende week moeten afgelasten. Nadere informatie volgt.

De Grote Prijs van het Trinitas College is al jaren een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Waar Henny Huisman de carrière van verschillende nationale artiesten een zetje gaf, heeft De Grote Prijs al honderden scholieren geïnspireerd in het ontwikkelen van hun muzikaal talent. Talloze Noord-Hollandse bandjes zijn in de loop der jaren ontstaan in de gangen van de scholen van het Trinitas College, maar ook voor jongeren die later kiezen voor een beroep in podium- en evenemententechniek is De Grote Prijs een mooie springplank. De Grote Prijs biedt namelijk niet alleen leerervaringen voor muzikale talenten, maar ook voor degenen die liever achter de schermen werken.

Inmiddels zijn de 22 acts die door zijn naar De Grote Prijs bekend. De komende weken zullen zij begeleid en gecoacht worden om zo hun performance nog indrukwekkender te maken. Zodat het dak eraf kan op 19 en 21 maart!

Donderdag 19 maart is de Juryavond en de avond dat de Publieksprijs uitgereikt wordt. Een geselecteerde vakjury geeft na elke act inhoudelijk commentaar over het optreden en geeft de act nog enkele verbeteringen mee voor de optredens die nog gaan komen. Na de show brengen het publiek in de zaal en de kijkers thuis via sms hun stem uit en bepalen zo de winnaar van de Publieksprijs.

We zijn benieuwd wie de opvolgers van Floris & Daniël, de winnaars in 2019, worden!
Wil je erbij zijn? Kaarten zijn te koop via www.degroteprijs.nl.