Aanmeldavond

Datum: 8 maart 2023
Tijd: 19:00 - 20:30

Wat fijn dat je je wilt aanmelden op het Han Fortmann!
Vanaf heden kun je samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) het digitale aanmeldformulier voor schooljaar 2023-2024 invullen en naar ons versturen. De link naar het formulier staat onderaan deze pagina (klik op het logo). Na het invullen ontvang je een bevestiging per mail dat je aanmelding ontvangen is.
Als je hulp nodig hebt bij het invullen, dan kun je contact opnemen met de school via infohf@trinitascollege.nl. Wij nemen dan weer contact met jou op.

De aanmeldweek is dit jaar van 6 t/m 10 maart. Op het Han Fortmann staan de fysieke aanmeldavonden om je aanmelding definitief te maken voor 7 en 8 maart op het programma. We ontvangen je aanmelding bij voorkeur uiterlijk 8 maart. Heb je nog geen definitief advies ontvangen van de basisschool, dan lukt dat misschien niet. Geen probleem, dan nemen we je aanmelding later in behandeling.

Om je aanmelding definitief te maken, zien we je graag met je ouder(s)/verzorger(s) op het Han Fortmann op één van de aanmeldingsavonden. Onze docenten staan klaar om jou te verwelkomen op de volgende tijden:
dinsdagavond 7 maart 2023 19.00 tot 20.30 uur en
woensdagavond 8 maart 2023 19.00 tot 20.30 uur

Op deze avond hoef je dan alleen nog:
* de gegevens te (laten) controleren;
* je ID te laten zien;
* het schriftelijke advies van de basisschool in te leveren;
* het formulier door je beide ouders/verzorgers te laten ondertekenen.

Leuk je dan te mogen begroeten!

Voor het aanmelden voor hogere leerjaren voor het Han Fortmann klik hier.